gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Otthoni főzőcske

2021. 09. 10.

Otthoni főzőcske

Hamarosan jönnek a hűvösebb napok. Az Indián nyár még próbálkozik, de az egyre hűsebb reggelek és napnyugták már a konyhába, a zárt tér melegébe csalják a családokat. A hazai ízek utánozhatatlan romantikája, illetve a lakásban terjengő mesés illatok mind hozzátartoznak az őszhöz. Most mutatunk néhány nélkülözhetetlen eszközt, mely segíti a konyhai munkálatokat, sőt akár csapatban is dolgozhattok!

Fűszerelem

Az ételek előkészítésének első szakaszában fontos a fűszerezés, mely a megfelelő ízélményt szavatolja. Praktikus fűszerőrlőnknek köszönehetőn, mindig kéznél lesz a 4 leggyakrabban használt fűszered. A praktikus eszköz tároló is egyben. Csak helyezd fel a malomfejet a szükséges tárolóra, állítsd be az őrlés finomságát és fűszerezz kedved szerint.  Ezt a szuper eszközt elsősorban darabos só, valamint szemes fűszerbors őrléséhez ajánljuk, de a másik két tároló egyéb fűszerekkel is megtölthető. Nézd meg itt, hogy hogyan működik!

Egy jó serpenyő főbb ismérvei:

  • egyenletes hőelosztás
  • letapadásmentes felület
  • tartós kivitel
  • prémium minőség

Íme a fentiek megtestesülése! Nézd meg milyen szuper videót készítettünk róla és rendeld meg raktárkészletről, álmaid munkaeszközét és varázsolj vele a reggeliken át a szószokig-mártásokig felejthetetlen ízeket!

Egy, ami mindent visz

Az INNOVAGOODS 7 az 1-ben reszelő és zöldségszeletelő mandolinunk aprít, reszel és szeletel, vele garantáltan gyorsan készen leszel. Mivel vágásvédelemmel van kialakítva, akár gyermeikeid is segíthetik a mukát, készüljön el csapatmunkában a vitaminbomba. Kezdődjön el a saliparty most!

Cseppmentes porciók

Ismerjük a bosszantó érzést, mikor a muffin,a gofri, vagy a palacsinta tésztája össze-vissza folyik, leég, majd lehet sikálni mindenhonnan. Létezik cseppmentes élet! Az INNOVAGOODS tészta adagolósegíti a tiszta főzést és kreatív cukrászkodást otthoni körülmények között is. Kezdő háziasszonyoknak kedvet csinál a sütéshez, a profik életét pedig egyszerűsíti!

Finom falatokban gazdag, őszi napokat kívánunk!