RACLETTE, az elronthatatlan lakoma!
2019. 06. 17.
Van elronthatatlan étel, melyet könnyű elkészíteni, finom és összehozza a közösséget is? Van bizony!
A raclette-et Svájcban fejlesztették tökélyre, ahol a szüretelők az elvégzett munka után a tüzet raktak, a magukkal vitt isteni sajtokat pedig kés hegyére tűzték, amely megolvadva és kenyérre csurgatva tökéletes csemegéjük volt.
Ma már egy borozás, vagy kerti, teraszos nassolás kiváló lehetősége is a raclette sütés, melyhez ideális társ ez a sütő, melyen a sajt dőlésszöge állítható és könnyen takarítható.
Privát, vagy zártkörű partyk, brunch rendezvények, vagy kisebb fogadások tökéletes harapnivalója, afféle modern kori sörkorcsolya is, hiszen mennyivel elegánsabb olvaszott sajtot kínálni friss bagette-el, mint kitenni egy sós mogyorót, vagy chipset!
Egyszerű de nagyszerű étel, Tiéd lehet RENDELÉSSEL!