gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Reggelizz úgy, mint egy király

2021. 08. 27.

Reggelizz úgy, mint egy király

A reggeli a legfontosabb étkezés, ezért nagyon nem mindegy, hogyan indul a nap és milyen falatok kerülnek a család asztalára. A feldolgozott élelmiszerek helyett csempéssz be minél több hazai fogást a menübe, ehhez mutatunk néhány nélkülözhetetlen eszközt, mely segíti a hajtós, hétköznapi napkezdéseket.

Egy serpenyő a tökéletes villásreggelikért

Induljon a nap egy mennyei omlettel, mely készüljön gazdagon. Szórj bele bacon szalonnát, sajtot, hagymát, vagy akár kolbászt, biztosan gyorsan, leégés mentesen és tökéletes minőségben tálalhatod akkor, ha egy igazán jó serpenyőben készíted. Az Innovagoods gránit hatású prémium serpenyőjének tapadásmentes ölelésében a tükörtojás, és a bundáskenyér is örömmel sülnek. Nézd meg milyen szuper videót készítettünk róla és rendeld meg raktárkészletről!

Mindent nyit

A nagy, reggeli kapkodásban nehéz találni valakit, aki segít kinyitni a lekváros üveget, pedig de jó lenne a nagyi baracklekvárját tenni a palacsintába! A gyerekek imádják a tonhalat, melyből krémet készítenél, de már megint eltűnt a konzervnyitó... Innál egyet a nagy ijedtségre, de a palack kupak nagyon rászorult, így nem tudod kinyitni. Ismerjük a fenti érzéseket, melyek előfordulási esélyét egy univerzális és praktikus eszköz nullázza le. Videónkban bemutatjuk az 5 az 1-ben multifunkciós palacknyitó minden erényét és praktikumát.

Mit esznek az utak királyai?

A gyerekek uzsonnája készen, de mit esztek a munkahelyen? A férjed is a hűtőt lesi, a hazai menüt keresi. Szerencsére Te már előre gondolkoztál és elcsomagoltad számára az ebédet az Innovagoods 3 rekeszes, autós ételhordójába. Ebben az a legzseniálisabb, hogy az autóban, a szivargyújtó segítségével is meg tudja majd melegíteni a főtt ételét. Nem kell hidegen ennie és mikrót sem keresgélnie. Klassz dolog ugye? Mutatunk egy minfilmet, csak kattints ide!

Vitaminbomba elvitelre

Már megint magadra nem jutott idő. Üss össze gyorsan, valami finomat, egészségeset és vitamindúsat! A praktikus, hordozható turmixgépünk már várja, hogy betöltsd a szokásos fehérjeturmixodat, melyet az autóban már elő is kaphatsz, de ha inkább az irodában innád meg, akkor mixeld össze frissen, a fogyasztás előtt. Ha inkább egy friss smoothie-ra vágysz, akkor csak dobáld bele a hozzávalókat és egy arra alkalmas pillanatban turmixold össze őket. Filmecskénkben van még pár ötlet, nézd gyorsan meg őket!

Profi lezárás, praktikus csomagolás

Ha megmaradt az étel, vagy éppen alapanyagot csomagolnál vissza az eredeti csomagolásába, akkor praktikus kézi zacskó hegesztőnket a hűtőre mágnesezve tárold! A készülék felső része pengével van ellátva, segítségével könnyen felnyithatod a lezárt zacskókat és le is zárhatod őket újból. Dokumentumokat is lezárhatsz, gyere, mutatjuk, mihez kezdjél vele!

A szeptemberi tanévkezdéshez a szülőknek kitartást, a gyermekeknek jó tanulást kívánunk!