gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Reszelés és forgácsolás, salátázós falatozás

2019. 07. 23.

Reszelés és forgácsolás, salátázós falatozás

Tombol a nyár, a saláták ideje!

 

Az is kér ilyenkor zöldköretet, aki amúgy nem szereti, hiszen egy meleg grillhús mellé tökéletesen illik a frissen vágott saláta élénk hűvössége, res-ropogós érzése, tarka színkavalkádja.

A zöldségeket nyilván lehet kézzel vágni és szeletelni is, de az egyforma, tökéletes hasábok gépi segítséggel könnyebben elérhetők. Répát, uborkát és krumplit is szeletelhetsz így, de hagyma darabolásához szintén tökéletes.

Nyáron hódítanak a könnyű főzelékek, mint például a tök. Készítsd el egészségesen, rántás helyett habarással, illetve keményítővel történő sűrítéssel úgy, hogy a tök gyaluláshoz e remek eszköz segítségét veszed igénybe. A sajt reszelése is mumus művelet, minél lágyabb, annál nehezebb szépen kivitelezve tálalni.

Lágy sajtok a trappista, az edámi, a gouda, kemény például a parmezán, mindegyik típussal, játszi könnyedséggel, Jupiter majd elbán. A sajtok mellett alma, répa, torma, káposzta, dió, mogyoró, csokoládé reszeléshez is ajánljuk ezt a remek, német gyártású készüléket, amely elsősorban éttermek konyháiban, pizzériákban és pékségekben használatos eszköz.

A Jupiter zöldségszeletelő és sajtreszelő gép CLASSIC burkolata tartós ABS műanyag, túlterhelés elleni védelemmel, csendes, megbízható motorral van ellátva, 2 sebességfokozat állítható rajta.

Nagy méretű betöltő nyílása (52x62mm) és óriási (82mm) dobok segítik a professzionális munkát.

Az alapgéphez adott zöldségszeletelő csomag háromféle dobot tartalmaz:

- szeletelő dob: zöldségekhez, gyümölcsökhöz

- középfinom reszelő dob: sajtokhoz, dióhoz, mandulához

- durva reszelő dob: sajtforgácshoz, daraboláshoz

A zöldségszeletelő csomag nem tartalmazza, de külön rendelhető hozzá:

- finom reszelő dob

- krumpli reszelő dob

- julienne vágó dob