gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Salátafantáziák

2021. 07. 16.

Salátafantáziák

A rekkenő hőségben még akkor is jól esik egy hűsítő saláta, ha nem vagy az a kimondott Salátafanatikus! A grill partik kötelező eleme a zöldköret, reggelire is jól esnek a tarka vitamindús ízek. Most megmutatjuk a könnyű elkészítés lehetőségeit!

A zöldségek mandolinjai

5 az 1-ben reszelő és zöldségszeletelő mandolinunk aprít. reszel és szeletel, vele garantáltan gyorsan készen leszel. Mivel vágásvédelemmel van kialakítva, akár gyermeikeid is segíthetik a mukát, készüljön el csapatmunkában a vitaminbomba. Kezdődjön el a saliparty most! Videónkból meríts ötleteket ide kattintva!

7 az 1-ben mandolinunk már 7 féle cserélhető egységggel rendelkezik: kis és nagykockázó, hasáboló, sima és julienne szeletelő, finom és durva reszelő késegységgel, plusz kézvédővel kerül kiszállításra. Bónuszként receptfüzet is lesz a csomagban és pár tippet találsz még ebben a videóban!

Készíts házi sajtot!

Bizony jól olvasod! Kreatív konyhatündérek kedvenc eszköze az Innovagoods sajtkészítő fomája, mellyel tartósítószermentes, friss sajtot készíthetsz a salátádra. Laktózérzékeny és vegán ismerősödnek ajándékul is tökéletes, főleg, hogy szuper recepteket is küldünk a hasznos kis készülékkel. Ismerd meg videónkból!

Ha megmaradt pár alapanyag...

Próbálj Te is kevesebb műanyaggal élni, az eredeti zacskóba csomagolva a megmaradt alapanyagokat, salátakeverékeket, gyümölcsöket és egyéb hozzávalókat! Az Innovagoods praktikus zacskó hegesztője profi módon zárja le újra a tasakokat, pengéje pedig segít az egyenes és könnyű felnyitásban. Helyet a hűtőn kér, mivel mágneses, így ígéri, nem foglal helyet a zsúfolt fiókokban. Ismerd meg videónkból és vidd magadddal a nyaralásra is!