SzuvidÁLOM a konyhában, valódi íz élmény a szájban!
2019. 07. 04.
A modern konyhaművészet újdonsága ez az eljárás. Tudjuk, hogy hő hatására, tehát főzéskor az ételek tápanyag és vitamin tartalma elbomlik, a szuvidálás során azonban ezen fontos összetevők bent maradnak az ételben, így az elkészült eredmény ízletes és omlós lesz.
Az eljárás során az alapanyag (hús/zöldség) nem érintkezik a főzővízzel, így a táp- és zamat anyagok nem oldódnak ki, hanem bent maradnak az ételben, viszont a magas hőkezelésnek köszönhetően elpusztulnak a kórokozók és a baktériumok.
Nem a véletlen műve, hogy ennyire kelendő a portéka, de most ÚJRA RAKTÁRON a HORECATECH Sous vide gép, mely főként háztartási célra ajánlott.
A készülék LCD képernyőjén könnyen lehet szabályozni a hőmérsékletet, az időt és a mértékegységet.
Szerezd be most és készíts szeretetteidnek egészséges, ízgazdag, tápanyag és vitamindús ételeket, amelyek a mai kor konyhájában, ezzel az eljárással készülnek!