gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

SzuvidÁLOM a konyhában, valódi íz élmény a szájban!

2019. 07. 04.

SzuvidÁLOM a konyhában, valódi íz élmény a szájban!

A modern konyhaművészet újdonsága ez az eljárás. Tudjuk, hogy hő hatására, tehát főzéskor az ételek tápanyag és vitamin tartalma elbomlik, a szuvidálás során azonban ezen fontos összetevők bent maradnak az ételben, így az elkészült eredmény ízletes és omlós lesz.

Az eljárás során az alapanyag (hús/zöldség) nem érintkezik a főzővízzel, így a táp- és zamat anyagok nem oldódnak ki, hanem bent maradnak az ételben, viszont a magas hőkezelésnek köszönhetően elpusztulnak a kórokozók és a baktériumok.

Nem a véletlen műve, hogy ennyire kelendő a portéka, de most ÚJRA RAKTÁRON a HORECATECH Sous vide gép, mely főként háztartási célra ajánlott.

A készülék LCD képernyőjén könnyen lehet szabályozni a hőmérsékletet, az időt és a mértékegységet.

Szerezd be most és készíts szeretetteidnek egészséges, ízgazdag, tápanyag és vitamindús ételeket, amelyek a mai kor konyhájában, ezzel az eljárással készülnek!