gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Trendi gasztro kiegészítők

2021. 06. 09.

Trendi gasztro kiegészítők

Manapság az okos kütyük korát éljük. A szépség, a praktikum és a könnyen kezelhetőség azonban a gasztronómia világában is megjelent. Ennek egyik úttörője az Innovagoods, melynek szuper kellékei hétről-hétre bemutatkoznak oldalunkon.

TesShake parancsolni

A rohanó világ egészségtudatos fogyasztóinak készült a táskába, autóba, kézbe, asztalra tehető, pici, de roppant praktikus hordozható turmixgép, mely bármikor újratölthető. Pikkpakk elkészül vele a smoothie, a shake, vagy a juice. Csak tedd bele otthon a hozzávalókat és egy arra alkalmas pillanatban készítsd el a kiválasztott italt. Nézd meg ebben a videóban, hogy milyen remek!

Hiszünk a rózsaszín világban

A vattacukor retro csemege, de gyermekeink is ismerik és nagyon szeretik. Az időjárás független tarka finomság mostantól otthon is elkészíthető. Legyen az Innovagoods asztali vattacukor készítője minden kerti party, családi esemény, vagy piknik sztárja! Videónkban minden részletre fény derült, kattints ide érte!

Pattanj rá

A pattogatott kukorica abbahagyhatatlan csemege, mely eddig otthon mikróban készült, de mi tudunk egy szebb, jobb, praktikusabb megoldást. Kerekes popcorn készítőnk hozzáadott olaj nélkül pattogtat, meccs-és filmnézéshez, esti kikapcsolódáshoz, terasz partikhoz egyaránt, jó szívvel ajánljuk. Videónkból kiderül, hogy mennyire könnyen és gyorsan elkészül a csodás, abbahagyhatatlan végeredmény!