gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Tűzről pattant falatok

2021. 08. 20.

Tűzről pattant falatok

Már utolsó sugaraival tűz az augusztusi nap, hamarosan őszbe fordul az időjárás. Az évszak közeledtét a hűs reggelek és éjjelek már jelzik, a természet azonban még küzd és tartja magát a nappali meleg és a napsütés. Minden évszaknak megvan a szépsége és a maga grill élménye. Használd ki az üdítő estéket és készíts kreatív, mennyei csemegéket!

BBQ hálós grill tasak, sütéshez

Nyilván már nyár elején beszerezted a hordozható, faszenes grillt, mely ezzel a videóval biztosan korábban is levett a lábadról, ugyanakkor a rács suvickolása helyett biztosan van jobb dolgod is a buli után. Ahelyett, hogy a rács szennyeződik és az apró, de finom falatok a tűzre hullanak, az apró finomságokat helyezd inkább bele ebbe a praktikus grilltasakba. A tiszta sütés mellett a hálón átszűrődő utánozhatatlan füst pedig még ízletesebbé varázsolja a finomságokat. Erről is van videónk, melyet ide kattintva érsz el.

Grill brunch sütőlappal

Télen többször használatos normál sütőlap, grill szezonban pedig grill lap, melyen a tükör tojástól kezdve, a rántottán át a bacon szalonnáig minden elkészíthető.Tökéletesen alkalmas még apró halak, vékony húsok tökéletes és egyenletes sütéséhez ez a nagyszerű grill lapAz eszköz, melyet profi éttermekben és reggelizőhelyeken is láthatsz, mostantól Számodra is elérhető, így a grillezés még jobban élvezhető. Nézd meg itt, hogy mennyire könnyen használható és tisztítható!

Szuper késkészlet, vágod?

A fenti eszközök mellé egy profi, a 11 részes profi grillező készlet is dukál, mely már ebben a cikkben bemutatkozott, és videónk is van róla.

Legyen ez a faszenes nyárutó, ahol a berbecue a befutó!