gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Vajon mit keres egy amerikai klasszikus, francia mártásban, svéd robotgéppel elkészítve egy magyar k

2019. 06. 12.

Vajon mit keres egy amerikai klasszikus, francia mártásban, svéd robotgéppel elkészítve egy magyar k

A hét kérdését Titanilla a szokásos, szerda esti videóban megválaszolja, de egy dologgal legyél tisztában!

Létezik olyan saláta, amelyet a férfiak és a gyerekek is örömmel fogyasztanak. Ami laktat, kiváló húsok, burgerek, sültek, grillhúsok, hideg és melegszendvicsek mellé. A nyári kerti partik zöldséges sztárja, amelyet ANKARSRUM robotgép nélkül elkészíteni szinte büntetés, hiszen a hozzávalók lereszelése izmokat és körmöket nem kímélő feladat, ezért sokan inkább elmennek étterembe és ott fogyasztják.

Nem így az ANKA tulajdonos konyhatündérek, akik praktikus szeletelő kiegészítőjükkel egyszerűen, gyorsan és manikűrkímélő módon, nevetve reszelnek, darálnak, nem idejüket és tehetségüket aprózva el olyan dolgokra, amelyek robotikusan könnyen és egyszerűen megoldhatóak.

Már az ókorban igen kedvelt volt a káposztasaláta, amit ecettel, olívaolajjal fűszereztek. Ez római saláta lehetett a coleslaw elődje.

Később a dél-amerikai konyha kedvenc csemegéjévé nőtte ki magát, a mai napig hagyományos amerikai ételként tartják számon. A lehetőségek hazájában mára már elképzelhetetlen coleslaw nélkül bármilyen piknik, barbecue, vagy össznépi közös evés.

Svédországban még a pizzához is adják, nem véletlen hát, hogy az ANKARSRUM receptkönyvben is megtalálható leírása.

Titanilla ezt a verziót készíti most el, némi csavarral megspékelve a receptet!