gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Vakáció búcsúztató parti kiskorúaknak

2021. 08. 13.

Vakáció búcsúztató parti kiskorúaknak

Hamarosan véget ér a szünidő és kezdetét veszik a szorgos hétköznapok. A nyaralások és a táborok már csak emlékek lesznek, de az élményeket gyűjteni mindig lehet. Búcsúztassátok el a gondtalan nyári napokat egy igazi, hamisítatlan gyerekbulival, ahol minden a legkisebbekről szól. Ehhez ajánlunk most okos konyhai kiegészítőket, melyek emelni fogják az esemény hangulatát és felturbózzák a kerti party ízeket.

Innovagoods kerekes popcorn készítő

A pattogatott kukorica minden buli sztárja, ez a vursli hangulatot idéző készülék pedig minden család álma. Mikrohullámok és olaj nélkül készülnek el a mennyei kukorica szemek, vegyél belőle és egyed. Nem lehet abbahagyni, így az egész buli alatt mehet. Videónk is szemléletes, megnézésre érdemes!

Innovagoods tészta adagoló

Ahol buli van, oda desszert is kell. Készíts könnyen kivitelezhető muffint, melynek a formába töltése egyszerű, tiszta és cseppmentes a szuper adagolónk segítségével. Palacsinta és amerikai palacsinta, gofri tészták, illetve szószok, mártások porciózásakor is számíthatsz rá és még videónk is van róla!

2 szintes ital adagoló

Ezt a szuper látványos készüléket nem csak a gyerekek, de a felnőttek is imádni fogják. Két rekeszében kétféle itóka tárolható, feldobva citrusokkal, így két különböző típusú limonádét ihat a gyereksereg. Ha pedig felnőtt buli van, akkor sangria, bólé és huncut limonádé is kínálható belőle.

Csokiszökőkút

A szuper eszköz, melyből nem szökik meg a csoki, viszont azt, hogy nem fogy el, azt nem tudjuk garantálni. A mennyei manna maga, melybe pillecukrot, vagy gyümölcsöket mártva, hurkapálcika száron csuroghat a finom csoki láva. Rossz idő esetén, vagy hűvösebb napokon a fagyit is kiváltja. Videónk is szemrevaló, kukkants bele most!

Vattacukor

A habos-babos gyermekálom, amely generációkat tesz boldoggá, színessé és ragacsossá! Az Innovagoods vattacukor készítőjét csak imádni lehet, télen nyáron bátran készítheted. Kötözzön be otthonodba a vidámparkok és vurslik felhőtlen hangulata és a vattacukrok mennyei illata! Videónkban is megmutatjuk, mit tud ez a készülék.