gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Vakációs főzésekhez

2021. 07. 01.

Vakációs főzésekhez

Ne mondj le a főzés kényelméről akkor sem, ha messzire visz utad! Sokan választják nyaralásuk helyszínéül a kempingek romantikáját, a mobilházak praktikumát, a lakóautók adta szabadságot, vagy az autóval megközelíthető, apartmanos szálláshelyek valamelyikét. Amennyiben részben, vagy egészben az önellátást mellett teszed le voksodat, vagy éppen ételallergiád, vegetáriánus, vagy vegán életmódod okán mindig a saját főztödet fogyasztod, akkor bizony a csomagba bele kell tenni néhány nélkülözhetetlen eszközt, mely segíti az idegenben történő konyhatündérkedésedet.

Minden étel alapja a fűszer

A megfelelő ízélmény elérése érdekében csomagold be praktikus fűszerőrlőnket, mely tároló is egyben, így mindig kéznél lesz a 4 leggyakrabban használt fűszered. Helyezd fel a malomfejet a szükséges tárolóra, állítsd be az őrlés finomságát és fűszerezz kedved szerint.  Ezt a szuper eszközt elsősorban darabos só, valamint szemes fűszerbors őrléséhez ajánljuk, de a másik két tároló egyéb fűszerekkel is megtölthető. Nézd meg itt, hogy hogyan működik!

Egy serpenyő mindenek felett

Aki gyakran főz idegen helyen, az tudja, hogy egy jó serpenyőben szinte bármit el lehet készíteni. Szószok, mártások, az elmaradhatatlan reggeli rántotta mind tökéletesen elkészül az Innovagoodsgránit hatású prémium serpenyőjének tapadásmentes ölelésében. Nézd meg milyen szuper videót készítettünk róla és rendeld meg raktárkészletről, hogy megérkezzen az indulásra.

A reszelő, ami mindent visz

Az INNOVAGOODS 7 az 1-ben reszelő és zöldségszeletelő mandolin kiválóan alkalmas zöldségek kockázására, hasábolására, szeletelésére, julienne vágására, reszelésére. Kézvédő kiegészítője különösen felhasználó baráttá teszi. A pengeegységek könnyen cserélhetők, a szeletelés, a reszelés biztonságosan végezhető. A feldolgozott élelmiszer a praktikus tároló edénybe kerül, ebből kényelmesen adagolható (pl. reszelt sajt), vagy hűtve tárolható (pl. szeletelt zöldségek). A 7 féle kés egység tartalmaz kis- és nagykockázót, sima, valamint julienne szeletelőt, illetve finom és durva reszelő betétet is. Ötletet is adunk, hiszen szuper receptes füzetkével szállítjuk.

Profi lezárás, praktikus csomagolás

Megmaradt az étel, vagy éppen alapanyagot csomagolnál? Praktikus kézi zacskó hegesztőnk kiválóan alkalmas zacskóba csomagolt termékek újboli lezárására, vagy akár iratok, dokumentumok fóliába való lezárására. A készülék felső része pengével van ellátva, segítségével könnyen felnyithatja a lezárt zacskókat. Allján mágnes található, ennek köszönhetően akár a hűtő ajtón is tárolható, így bármikor elérhető, de fontos, hogy nehogy ott felejtsd valahol, mert nagyon fog hiányozni!

Kellemes kikapcsolódást, élményekben gazdag nyaralást kívánunk Neked és szeretteidnek is!