gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Variációk egy megunhatatlan témára

2019. 07. 26.

Variációk egy megunhatatlan témára

MELEGSZENDVICS, a retro klasszikus, mely örök darab

Együnk valami meleget, de mégse túl nehezet. Nincs kedvünk főzni, de melegre vágyunk és nem zacskós levest kívánunk.

Ismerős az érzés, ugye?

Sok a vendég a bárban, de már nincsen konyha, jó ha van melegszendvics, hiszen a kései vacsorák sztárja, változatos az íz világa.

Lehet összenyomott, emeletes, karéj-, egészséges kenyeres, glutén-, vagy tejmentes, a lényeg a biztos íz élvezet!

HALAS

A szardíniáról, vagy tonhalkonzervről csepegtesd le az olajat, vagy a vizet és keverd el vajjal, hogy krémes legyen. Az így kapott alapot kend a kenyérre, majd tegyél rá egy szelet sajtot. A halhoz kiválóan passzol a kemény tojás és a citrom is.

KAVIÁROS, KAGYLÓS

E két tengerlakó kapható tartós, konzerv változatban is. Futtasd meg egy pici olajon, közben a kenyeret vajjal kend meg, majd tedd rá a feltétet, végül a reszelt mozarellát. Kapri-, vagy olivabogyó is passzol hozzá, de a citromkarika se maradjon el.

TOJÁSRÁNTOTTA

Süsd meg a tojást, nem folyós állagúra, aztán helyezd a kenyérre. Szeletelhetsz rá lila-, vagy póréhagymát, , paradicsomot vagy paprikát, füstölt reszelt sajttal megkoronázva.

TÜKÖRTOJÁSOS

Klasszikus módon megsütve tesszük a tükörtöjást a kenyérre. Húsimádók egy szelet pirított sonaszelettel is megbolondíthatják. Hogy az ízek ne legyen túlzók, natúrabb, kevésbé karakteres aromájú sajttal borítsuk be.

GOMBÁS

A vékonyan megvajazott kenyerekre púpozz kevés olajon lepiriított gombát, mely lehet egy vegyes gombamix is. Erre kerül a sajt.

 

Jolly joker feltétek

 

Darált mogyoró, para,- kesu, vagy hagyományos dió

Amennyiben szeretnéd az ételt sósabbá tenni, könnyű dolgod lesz. Választhatsz sótlan kivitelt is, így csak a pirult, ropogós ízhatás marad.

 

Fok-, póré-, lila-, újhagyma

Kellemes, telt ízt adnak, pasisabb szendvics lesz belőle.

 

Oliva- és capribogyó

Csempéssz különleges mediterrán ízvilágot, sósságot a szendvics tetejére.

 

A SAMMIC TP-100 szendvicssütő-toaster profi, nagy teljesítményű melegszendvics sütő készülék, amely akár 120 db normál szendvics készítésére alkalmas óránként. Külön kapcsolható alsó és felső kvarc fűtőbetétekkel, max 15 perces időzítővel és rozsdamentes acél szerkezettel rendelkezik.

Club-, meleg-, vagy toast, a szendvics mindig nyerő, SAMMIC-al legyen a konyhád menő!