gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Blog

6 étel gyerekzsúrra: őszi szülinapi buli tippek

2022. 09. 21.

6 étel gyerekzsúrra: őszi szülinapi buli tippek

Milyen party kajával lehet feldobni egy gyerekzsúrt? Mi az az étel, amely minden gyerek kedvence lehet? Hoztunk néhány izgalmas nasit, ami évente egyszer biztosan megfér a torta mellett. Hogy a buli igazi buli legyen!

  1. Csokiszökőkút

Persze sok minden korosztály függő, de azért a csokiszökőkútnak egy gyerek sem tud ellenállni. Mekkora meglepetés lesz a kis ünnepeltnek a látványos csokiszökőkút, melybe epret, kekszdarabokat és más gyümölcsöket mártogathatnak. A csokiszökőkúthoz nem kell más, csak egy kis jó minőségű csokipasztilla, na meg banán, eper, keksz, vagy bármilyen más finom, darabos nasi, amelyet egy hurkapálcára szúrva bátran lehet mártogatni. Ha tetszik az ötlet, és már csak az asztali csokiszökőkutat keresed, akkor ez a hordozható darab tökéletes megoldás lesz számodra. 

Alapból ez egy professzionális eszközök, amelyet éttermeknek, esküvőknek szánnak, ezért egy kerti partin sem fog szégyent vallani.

  1. Különleges fánkok

Manapság a fánkok reneszánszát éljük. Minifánk, szögletes vagy kerek cukormázas, gyümölcssel, csokival, leöntve, fröccsentve, újragondolva. Mindezt otthon is megtehetjük. Persze a profi helyeken ilyen gépekben sütik a fánkot.  Ha te házilag szeretnél nagy mennyiségben, minél könnyebben és gyorsabban fánkokat sütni, akkor talán egy ilyen lábas lesz a kényelmes megoldás. A tészta kikeveréséhez pedig egy ilyen profi robotgépet javaslunk. Feltétnek? Mogyoróvajat, mogyorókrémet, banánnal, eperrel, csokiöntettel vagy vaníliapudinggal. Mindezt egészségesen is elkészítheted, bár a fánk esetében a forró olajban kisütést lehetetlen megkerülni. Persze néha-néha, mondjuk egy ütős szülinapi bulin talán beleférhet.

  1. Vattacukor

Minél kisebbek a zsúr vendégei, annál nagyobb sikere lehet a vattacukornak. Különleges meglepetés, amelyre nem feltétlenül számítunk egy zsúron. Pont ezért lehet különösen kedves és ütős édesség. Főleg, ha az egész szülinapi buli tematikára épül. A cirkusz téma minden kisgyerek esetében nagyon menő. Ráadásul a dekoráció sem lesz túl nehéz, cserébe viszont a látvány lenyűgöző lehet. Színes zászlók, ledes fényfüzérek, és persze ne hagyjuk ki a dekorációból a kötéltáncost vagy a bohócot, és a cirkuszi porondot sem. Ja, és hogy hogy készül majd a színes-ízes vattacukor? Hát ezzel a vattacukor készítő géppel! 

  1. Gofri, minden mennyiségben

A gofri azért lehet jó megoldás, mert rengeteg variációja létezhet. Már maga a tészta is készülhet egészségesebb hozzávalókból, de persze, ahogy a fánknál írtuk, egy ilyen buli esetében a fehérliszt és a cukor is beleférhet. Tejszínhabbal, gyümölcsökkel, választható egyéb feltétekkel kínálhatjuk a gyerekeket, akik így maguknak rakják össze a tökéletes belga gofrit! 

Ha profi gofrisütőt szeretnél, melynél nem kell várni, hogy két gofri között felmelegedjen a fűtőbetét, akkor egy ilyesmi gofrisütő készülékre van szükséged. 

  1. Melegszendvics, a gyerekek kedvenc étele

A melegszendvics megint egy olyan tipikus partykaja, amelyet végtelen számú kombinációban készíthetsz el. A háromszög melegszendvics minden trendi fingerfoodnál többet ér, ha gyerekekről van szó. Sajt, felvágott, esetleg házi készítésű ajvár és zöldségek, mind megférnek egy ilyen szendvicsben. Házi zöldséges melegszendvicshez a passzírozó készülékeinket, esetleg termikus blendereinket ajánljuk.

  1. Nincsen buli popcorn nélkül

Ha pedig már a bulinál tartunk, ne feledkezzünk meg a popcornról sem. Házi pattogatott kukoricával igazán fel lehet dobni minden filmnézést, na és persze gyerekbulit. Elég egy kis vajat olvasztanod a házi kukoricára, amelyet megsózol, fűszerezel. De akár sós-karamellát, vagy valami más extrémebb, menő dolgot kis kitalálhatsz rá. Persze a sima natúr popcornnál nincs jobb, és talán ezt a kis vendégek is elismerik majd!

Ha szeretnél egy menő kukoricapattogtatót, akkor kattints és vásárolj! Mert a friss házi pattogatott kukorica ezerszer finomabb, mint a mikrós bolti társaik!

Ha pedig egyéb konyhai kiegészítőre volna szükséged, nézz szét webáruházunkban!

Jó bulizást kívánunk!

 

Hasonló cikkeink a témában: