gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Foci EB 2024: A tökéletes meccsnézés kellékei

2024. 05. 21.

Foci EB 2024: A tökéletes meccsnézés kellékei

Ezeket a dátumokat vésd be a naptárba!

Ezzel a bejegyzéssel most elsősorban azokhoz szólunk, akiknek van a családjában focirajongó. De ha Te magad vagy lelkes meccsnéző vagy ha vendéglátósként szeretnél egy-két tippet a nyári szezonra, akkor is mindenképp olvass tovább!

Vésd be a naptárba az alábbi három dátumot, amikor a magyar labdarúgó válogatott fogja az Európa Bajnokságon a csoportmérkőzéseket játszani:

  • június 15., 15:00 (Magyarország–Svájc)
  • június 19., 18:00 (Magyarország–Németország)
  • június 23., 21:00 (Magyarország–Skócia)

Ezekre az időpontokra semmiképp se szervezz más programot a családnak, ha szurkoló van a családtagok között! Sőt, a többi napról is egyeztess előre a família focirajongó tagjaival, mert könnyen lehet, hogy nem csak a magyar csapat meccseire lesznek kíváncsiak. (Tipp: Július 14-ét is hagyd szabadon, ez az EB-döntő napja!)

 

A tökéletes meccsnézés kellékei

Akár önmagadnak, akár focirajongó párodnak, gyerekednek, apukádnak, akár a vendégeidnek szeretnél tökéletes hangulatot teremteni a meccsnézéshez, van pár kellék, ami nagyon jól fog jönni. Reméljük, hogy a meccsek is garantálják majd, hogy felejthetetlen élmény legyen minden meccsnézéssel töltött délután és este – de sok múlik a tálaláson, ahogy azt a vendéglátásban már megtanultuk!

Ezért összeszedtünk 3 olyan kelléket, amelyet érdemes mielőbb beszerezni a foci EB-re!

 

Hűtött sör adagoló

“Mindig legyen kéznél a sör!” – alighanem ez minden vérbeli focidrukker egyik legnagyobb álma. Borzasztó is, mikor kiürül a sörös korsó/doboz/üveg, és el kell sétálni a hűtőig a következő adag frissítőért… Na, de viccet félretéve, tényleg igazán kényelmessé és hangulatossá teszi az otthoni meccsnézést, ha a kiürült pohárral csak előre kell hajolni a söradagolóhoz, és pillanatok alatt újra lehet tölteni!

Az INNOVAGOODS 4 literes hűtött sör adagoló minimum egy félidő erejéig elég lesz – elegendő szünetben vagy két meccs között újratölteni! A közepébe 2 db jégtároló helyezhető, így a sört folyamatosan hűtve lehet tárolni. Az adagolás is gyerekjáték, a karos csapnak köszönhetően könnyen és lecsepegés nélkül újra lehet tölteni a kiürült poharat. Sőt, az alsó rész tárolórekeszében tárolhatóak a poharak és a nasik is!

Ha valamire, erre szükségetek van a tökéletes meccsnézéshez! Kattints ide, és rendelj egyet még ma!

 

Virsli sütő

Milyen étel passzol a meccsnézéshez? Olyan, ami könnyen elkészíthető és jól illik a sörhöz is. A virsli tipikusan ilyen!

De annál azért merj többre gondolni, mint arra, hogy csak simán felrakod a virslit főni, aztán elnyammogjátok az első félidő alatt! Add meg a módját, ha már csinálod, akkor csináld rendesen! A grillezett vékony kolbászkánál és virslinél úgy sincs jobb nyári harapnivaló!

A GAMMO virsli sütő-melegítő nem fog csalódást okozni, isteni grillvirsliket és grillkolbászokat fogsz tudni készíteni rajta: a forgóhengeres grillezőn roppanósak, kérgesek és aromásak lesznek. Jöhet a hot dog kifli, a mustár, a ketchup és a többi kísérő – és már kész is a tökéletes lakoma a meccsre!

Ha összeszaladt a nyál a szádban (de legalábbis azt szeretnéd, hogy a család tagjainak vagy a vendégeidnek összeszaladjon), akkor kattints, és rendelj mindenképp! (Erre még Szoboszlai sem mondana nemet!)

 

Hasábburgonya vágó

Elsőre talán meglepő javaslat, de ha arra gondolsz, hogy milyen jól megy a sült krumpli is a hideg italokhoz, és milyen jó nassolgatni az izgalmak közepette, máris logikus, hogy szükség lehet hasábburgonya vágóra!

A segítségével ugyanis jóval könnyebb és egyszerűbb lesz előkészíteni a krumplit a sütéshez. Aztán a fritőz, az airfryer vagy a sütő már teszi a dolgát. Mire kettőt pislogsz, kész is a sült krumpli – ami akár a grillezett virslihez is lehet köret!

Rendeld meg bátran, hasznát fogod venni – nem is csak a foci EB alatt!

 

Jó szurkolást kívánunk a 2024-es labdarúgó Európa Bajnokságra, szurkoljunk együtt a csapat sikeréért! A játékosok biztosan mindent meg fognak tenni azért, hogy felejthetetlen legyen az élmény, tedd meg te is a magadét azzal, hogy az otthoni meccsnézés körülményeit tökéletessé varázsolod!

Ha tetszett a cikk, oszd meg az ismerőseiddel is a közösségi médiában! Ha pedig szeretnél még hasonló tartalmakat olvasni, akkor folyamatosan figyeld Facebook-oldalunkat, hogy ne maradj le az újdonságokról!


Kapcsolódó termékeink