gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Így csomagolj kaját utazáskor

2023. 06. 28.

Így csomagolj kaját utazáskor

Csomagolj ételt az útra!

Mi más csalogatná az embereket a szabadba, a természetbe, a vízpartra, ha nem a jó idő? Itt a nyári vakáció: a kirándulások, utazások, kalandok ideje!

Persze ahhoz, hogy a kikapcsolódásra fordított napok valóban önfeledtek és gondtalanok legyenek, szükség van egy-két előkészületre! Ahogyan fontos az is, hogy mindig legyenek nálad olyan eszközök, amelyekkel a Nap erős sugarai ellen tudsz védekezni (naptej, fényvédő, napszemüveg, bőséges mennyiségű folyadék, stb.), úgy az is nagyon fontos, hogy mindig legyen nálad valamilyen elemózsia, ha megéheznél strandolás, városnézés vagy utazás közben!

Egy korábbi cikkünkben már adtunk néhány tippet ahhoz, hogy milyen szendvicseket készíts magadnak túrázáshoz (kattints ide, ha még nem olvastad azt a bejegyzést: Tuti szendvicsek kiránduláshoz). Most pedig azzal kapcsolatban szeretnénk ellátni hasznos tanácsokkal, hogy hogyan is csomagolj kaját amikor útra kelsz!

 

Elektromos autós ételhordó

Ha kocsival kelsz útra, akkor az autó adottságait is ki tudod használni arra, hogy a lehető legínycsiklandozóbb formájukban fogyaszd el az ételeket, amiket magaddal vittél. Ebben lehet segítségedre a 3 rekeszes Innovagoods elektromos autós ételhordó is!

Egy hosszú autóút során nem lesz lépten-nyomon lehetőséged arra, hogy mikróban melegítsd meg az ennivalót, és az sem biztos, hogy bármelyik sarkon találsz majd kedvedre való fogásokat kínáló éttermet. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne ehetnél meleg ételt – melegen!

Az elektromos autós ételhordót csak az autó szivargyújtójának aljzatához kell csatlakoztatnod, és rövid időn belül fel is tudod így melegíteni az otthonról hozott étket. Mivel egy (extrás) ételhordó dobozról van szó, csupán annyi a dolgod, hogy otthon már eleve ebbe csomagolod el az ételt, amit melegen akarsz majd fogyasztani – aztán ha arra kerül a sor, csak a szivargyújtó adaptert kell elővenned, és már melegítheted is az ennivalót!

Szilikon tömítés és dupla biztonsági zár gondoskodik arról, hogy egy csepp se távozzon a dobozból útközben. A zárófedél evőeszköz-tároló rekesze pedig azt a praktikumot is lehetővé teszi, hogy a kanál és a villa is mindig kéznél legyen!

Kattints ide, és szerezz be minél előbb egy elektromos autós ételhordót, hogy már a következő utazás során ki tudd használni a benne rejlő lehetőségeket!

 

Újrafelhasználható élelmiszertasak

Természetesen az utazások nem feltétlen a meleg ételek fogyasztásáról szólnak. A harapnivaló sokszor csak ilyen-olyan apróbb rágcsálnivalók: felkockázott, felszeletelt gyümölcsök, zöldségek; kekszek; netán szendvicsek. Ezen finomságok kényelmes szállításához szükséged lesz minőségi, újrafelhasználható élelmiszertasakokra!

A 10 darabos Innovagoods újrafelhasználható élelmiszertasak-készlet segítségével biztonságosan szállíthatod az elemózsiát, és a könnyű tisztíthatóságnak hála akárhányszor fel tudod használni újra. Nem kell műanyag zacskókkal, alumíniumfóliával terhelned a környezeted, mindig új csomagolásra költened a pénzed!

Szeretnél ilyen tasakokat? Persze, hogy szeretnél: kattints ide, és már rendelhetsz is egy 10 darabos csomagot!

 

Kézi zacskóhegesztő

Végül (bár a lista messze nem teljes), egész biztosan jól fog jönni egy apró, de annál praktikusabb eszköz: az Innovagoods kézi zacskóhegesztő!

A zacskóba csomagolt élelmiszerek egyik bosszantó tulajdonsága, hogy vagy túl kevés kerül belőlük egy csomagba – vagy túl sok! Az utóbbi esetben pedig mindig ott a probléma: hogyan csomagold el őket újra? Ha nem hajtogatod össze elég ügyesen, akkor a tartalmuk fele a táskában fog kikötni, de ha ezt meg is úszod, akkor is romlani fog a minőségük: megszikkadnak, kiszáradnak vagy rágósabbak, íztelenebbek lesznek. Ismerős ez a helyzet?

Mostantól nem kell, hogy ezen fájjon a fejed! A zacskóba csomagolt kajákat egyszerűen újból lezárhatod az Innovagoods kézi zacskóhegesztőt használva! Könnyen és biztonságosan használható: néhány gyakorlott mozdulattal lezárhatod vele a már felbontott zacskós csomagolásokat, így megőrizve a termékek minőségét felbontás után is. A készülék felső része pedig pengével van ellátva, így a zacskók újbóli felnyitása sem fog problémát jelenteni.

Ha azt érzed, hogy ezt neked találták ki, ne habozz: itt máris megrendelheted!

 

Reméljük, tudtunk néhány hasznos tippet adni ahhoz, hogyan csomagolj kaját, ha hosszabb útra indulsz! Ha tetszett a bejegyzés, lájkold Facebook oldalunkat is, hogy ne maradj le a többi hasznos információról sem!