gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Blog

A konyhai robotgép megkönnyíti a dolgod

2023. 04. 24.

A konyhai robotgép megkönnyíti a dolgod

Ankarsrum Assistent konyhai robotgépek 

Az Ankarsrum Assistent konyhai robotgépek a háztartási gépek világának forradalmárai. Minden pozitív tulajdonság találkozik benne, amire szükséged lehet: könnyen kezelhetőek, számtalan különböző feladatot képesek ellátni, és olyan minőséget képviselnek, amely már önmagában kiemeli őket a robotgépek közül.

Kifejezetten masszív, ám ennek ellenére könnyű gépek, amelyek amilyen kis helyet foglalnak el, olyan nagy segítséget jelentenek a konyhai feladatok elvégzése során! 

 

Élvezd a robotgépek minden előnyét!

A gép összes előnyös jellemvonását lehetetlen felsorolni, hiszen használat közben mindig újakat fedez fel az ember.

Épp ezért, most csak kiemelnénk párat, amolyan gondolatébresztőnek, kedvcsinálónak – a többit a fantáziádra, vagy inkább a tapasztalásra bízzuk: fedezd fel te magad minden csodálatos jellemzőjét!

Élvezd például a fokozatmentesen állítható sebesség minden előnyét! Vagy használd ki a folyamatos használat lehetőségét, és az időzítővel is beállítható használat adta lehetőségeket! Csak rajtad múlik, hogy kihozd a maximumot az Ankarsrum Assistent konyhai robotgépekből!

 

Az Ankarsrum Assistent konyhai robotgépek alaptartozékai

Az Ankarsrum Assistent konyhai robotgépek alaptartozékai már önmagában számtalan ötletet adhanak arra, hogyan tudod megkönnyíteni a munkád a konyhában!

A 7 literes rozsdamentes acél keverőtálban például akár 5 kg tésztát is dagaszthatsz egyszerre! Ha sok vendéged lesz, akiket tisztességesen szeretnél megvendégelni, akkor ez hatalmas segítséget jelent majd a dagasztó kampóval és a dagasztó hengerrel kiegészülve!

De nem mehetünk el szó nélkül a 3,5 literes műanyag keverőtál mellett sem, amely lehetőséget teremt a könnyű habveréshez és krémkeveréshez! A dupla habverő szár és a dupla krémkeverő szár pillanatok alatt elvégzi a dolgát!

És akkor a fém keverőtálhoz tartozó lehúzót, amely megakadályozza, hogy az edény falára ragadjon a tészta, még nem is említettük!

És ez csak a jéghegy csúcsa! Rengeteg további kiegészítőt rendelhetsz még az Ankarsrum Assistent konyhai robotgépekhez!

Kattints ide, és nézz körül a további rendelhető kiegészítők közt!

 

Néhány biztonsági előírás a gondtalan használat érdekében!

Van néhány biztonsági előírás, amelyeket muszáj külön kiemelnünk annak érdekében, hogy mindvégig biztonságos, kényelmes és gondtalan legyen a robotgépek használata!

A használati utasítás mindig a segítségedre lesz! Mindaddig, amíg nem megy már szinte csukott szemmel is a gép használata (annak minden tartozékával), nyugodtan tartsd szem előtt, és lapozd fel a használati utasítást! Vagy nézzen szét videócsatornánkon.

A legfontosabb figyelmeztetéseket itt is kiemeljük:

  • Minden tisztítás előtt, valamint az alkatrészek fel- és leszerelésekor mindig kapcsold le az áramforrásról a gépet a balesetek elkerülése érdekében!
  • A mozgó alkatrészeket soha ne érintsd meg!
  • Ne engedj semmit a keverőhenger közelébe működés közben!
  • A daráló, reszelő és préselő alkatrészekre soha ne kézzel told az ételt, mindig használj nyomórúdat!

 

A konyhai robotgépek karbantartása és tisztítása

Annak érdekében, hogy sokáig élvezhesd a robotgép adta lehetőséget, minden előnyét és kényelmét, karban kell tartanod!

A robotgép tisztítása során a motort tartalmazó alapgépet ne érje víz vagy egyéb folyadék! Soha ne merítsd vízbe az alapgépet! Az áramütés veszélyének elkerülése érdekében ez különösen fontos! Bőven elég egy megnedvesített ruhával vagy szivaccsal áttörölni az alapgépet! Kerüld az erős tisztítószereket és a karcolást okozó anyagokat is!

A tartozékok többsége mosogatógépben is mosható! (Kivétel a húsdaráló fejrész, és az abban lévő csiga: ezt csak kézileg szabad mosni!) Fontos viszont, hogy mindig teljesen szereld szét a tartozékokat mosás előtt, és csak teljesen száraz állapotban szereld őket újra össze!

 

Az alapgép használata

Az alapgép használata egyszerű – nem véletlen könnyíti meg annyira a dolgod! 

Tésztakészítés során például csak öntsd a keverő üstbe a hozzávalókat, rögzítsd a keverőhengert 2-5 cm távolságra az üst szélétől, a sebességet állítsd a minimumra, és már kapcsolhatod is be a gépet!

A sebességet fokozatosan növeld, akár a maximumig, majd az időkapcsolót 5-6 percre állítva hagyhatod, hogy önállóan dolgozzon a gép! (Ha úgy látod, fennáll a veszélye, hogy a gép kilöki magából a tésztát, csak állítsd beljebb a keverőhengert!)

 

Ebben könnyíti meg a dolgod egy profi robotgép!

Végül, de nem utolsósorban (és természetesen a teljesség igénye nélkül) nézzük még meg, hogy a megfelelő kiegészítőkkel mi mindenben lehet a segítségedre egy Ankarsrum Assistent konyhai robotgép!

  • A gyúró hengert használhatod darált hús, krumplipüré, vajas sütemények tésztájának és bogyós gyümölcsök összekeveréséhez is.
  • A dupla habverő szár hatalmas segítséget jelenthet tejszínhab- és palacsintakészítés során, akár 20 db tojásfehérje felveréséhez is!
  • A krém keverőszárakkal nem csak vajas alapú sütemények és tészták készítését könnyítheted meg, de akár pástétomokat, omlós süteményeket, cukormázakat és jeges italokat is keverhetsz velük!
  • Muszáj megemlítenünk a reszelőt is, amellyel dió, mogyoró, mandula, parmezán sajt, sárgarépa, sőt, akár burgonya is reszelhető!
  • És azt se hagyjuk ki a felsorolásból, hogy gabonamalomként vagy müzlikészítőként (azaz pehelykészítőként) is funkcionálhat a robotgép. A malmot száraz összetevők (búza, rozs, árpa, hajdina, köles, rizs, zab, fűszerek, szárított gyógynövények, lenmag, mák, szójabab, kávészemek) őrlésére gond nélkül használhatod! Két őrlési fokozaton is őrölhetsz: kezdd a durvább fokozattal, aztán pedig válts a finomabb fokozatra!

 

Színben is passzolni fog a konyhádhoz!

Talán nem elhanyagolható szempont az sem, hogy számos különböző színben rendelkezésedre állnak a Ankarsrum Assistent konyhai robotgépek! Piros, fehér, antracit, fekete gyémánt – hogy csak néhányat említsük a színválasztékból!

Biztos, hogy megtalálod köztük azt, amelyik passzol a konyhád stílusához! 

 

Dobd fel konyhai eszköztárad egy gyönyörű, és végtelenül praktikus konyhai robotgéppel, amelynek köszönhetően élmény lesz minden egyes konyhában töltött perc! 

Ha szeretnéd, hogy könnyebb dolgod legyen sütés-főzés közben, szerezz be egyet még ma a Ankarsrum Assistent konyhai robotgépek közül! 

Csak kattints ide, és már láthatod is a kínálatot!

Hasonló cikkeink a témában:

Ünnepi falatok: húsvéti csokitorta recept

2024. 03. 21.

Tovább olvasom


A nápolyi pizza titka

2024. 03. 11.

Tovább olvasom


Gluténmentes diótorta, fügekoronával és receptvideóval

2024. 02. 26.

Tovább olvasom


Hogyan spórolj időt a konyhában?

2024. 02. 20.

Tovább olvasom


3 gyors és egyszerű recept

2024. 02. 07.

Tovább olvasom



Kapcsolódó termékeink