gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Az ANKARSRUM robotgép 5 titka

2022. 01. 19.

Az ANKARSRUM robotgép 5 titka

Egy profi robotgép mára szinte nélkülözhetetlen eleme egy sütni-főzni szerető hölgy, vagy úr háztartásának. A dagasztáson, a tésztagyúráson és a habverésen kívül azonban a svéd gyártmányú ANKARSRUM robotgép szuperképességei tovább bővíthetők.

Ebben a videóban bemutattuk az alapcsomagot, most pedig ismerd meg extra fejrészeit és további apró titkait is, amelyekkel az egyébként is gazdag alapcsomagot még tovább fejlesztheted.

 

DeLuxe csomag

Ha nem éred be kevesebbel, viszont szeretsz többet kapni a pénzedért, akkor a DeLuxe csomagot Neked találtuk ki. Az ANKARSRUM Assistent robotgép legnépszerűbb kiegészítői egy csomagban is elérhetőek, kedvezőbb áron, mintha külön-külön vásárolnád meg őket. A csomag tartalma roppant gazdag, hiszen mintegy 8 féle fejrészt küldünk akkor, ha ezt választod, benne többek között a Húsdaráló, a Citrus facsaró, vagy a legújabb Turmix fejrésszel. Extraként pedig egyebek mellett a Sütemény nyomó fejrészt is tartalmazza ez a remek válogatás. A csomag pontos tartalmáért kattints ide!

Go green csomag

Ezt a válogatást kimondottan egészségtudatos ANKARSRUM tulajdonosoknak ajánljuk, hiszen a reggeli italt a Citrus facsaró, a délelőtti energiát a Turmix fejrész, az ebédnek való, mennyei saláták alapjait a  Zöldség szeletelő fejrész készíti el.

Müzli készítő fejrész

Készíts Te is tápláló, nyomelemekben és rostokban gazdag, egészséges reggelit, mely nemcsak el, de be is indítja a napot. Ezzel a kiegészítővel könnyedén lehet házilag müzlit készíteni búza, zab, rozs vagy rizs szemekből.

Tésztafanatikusok kedvence

Ha a tésztát begyúrtad, akkor nyújtsd is ki! Fontos, hogy a lasagne, a spagetti, vagy az egyéb tésztafinomságok alapjait is Te gyúrd be robotgéped segítségével, végső formájukat pedig ANKA okos fejrészeivel nyerik majd el. Ebben a videóban a házi spagetti készítés rejtelmeibe avatunk be.

Tarka színvilág

Ahány ember, annyi ízlés, és ahány otthon, annyiféle lakberendezési stílus és színvilág. ANKARSRUM robotgéped nemcsak dekoratív külleme miatt lesz a konyhád dísze, hanem amiatt is, hogy a konyhádhoz igazodhat a gép színe is.

 

Nézd meg, mennyi féle árnyalatban forgalmazzuk és szeress bele most, hiszen tudod: ANKA nélkül lehet élni, de vele sokkal jobb sütni-főzni!

Ha neked is megtetszett ez a konyhai csoda, rendeld meg weboldalunkról a neked tetsző színben!