gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Blog

Ismerd meg az ANKARSRUM tésztanyújtó és vágó fejrész szettjét

2024. 04. 15.

Ismerd meg az ANKARSRUM tésztanyújtó és vágó fejrész szettjét

Az otthoni konyhákban rejlő lehetőségek végtelenek, és egyre többen fedezik fel újra a házi tészta készítésének örömét és izgalmát. A régi hagyományok és technikák újra felszínre törnek a modern gasztronómiai térben, miközben az emberek egyre inkább vágyakoznak az egyszerűségre és az autentikus ízekre. A házi tészta készítése nem csupán egy étel elkészítése, hanem egy olyan élmény, amely során a szakácsok kapcsolatba kerülnek az alapanyagokkal és önmagukkal is.

Az alapanyagok és a készítés folyamata:

A házi tészta alapja egyszerű: liszt, tojás, só és sok-sok szeretet. Ezeket az alapanyagokat összegyúrva és formázva teremthetünk megannyi tésztafélét, melyek mindegyike saját ízvilágot hordoz magában. A tészta készítés folyamata egyszerű, ám a végeredmény mindig meglepetést és örömet okoz.

 

Az ANKARSRUM tésztanyújtó és vágó fejrész

Az ANKARSRUM Assistent tésztanyújtó és vágó fejrész szett a házi szakácsoknak kínál egyedülálló lehetőséget, hogy könnyedén és gyorsan készítsenek ínycsiklandó tésztákat otthonuk kényelmében. A márka hírnevét alapozva 80 évnyi tapasztalat és fejlesztés van mögötte, így biztos lehet benne, hogy minden egyes alkalommal tökéletes eredményeket ér el vele. Egy konyhai eszköz sokszor a házi szakács legjobb barátja lehet. Különösen igaz ez az ANKARSRUM Assistent vagy LUX robotgépekhez készült tésztanyújtó és vágó fejrész szett esetében. Ez a szett két fő részből áll: a Lasagne fejrészből és a Fettuccine fejrészből.

A Lasagne fejrész a tészta készítés egyik legfontosabb alappillére, hiszen a tészta vastagsága sok mindent befolyásol. A tészta vastagsága hat fokozatban, 0.6 mm-től egészen 4.8 mm-ig állítható, így mindenki megtalálhatja a tökéletes vastagságot az elképzeléseinek megfelelően.
A Fettuccine fejrész olyan, mint a hűséges társ, mindig kéznél van és mindig tökéletes teljesítményt nyújt. A tésztacsíkok standard 6 mm szélességben készülnek, ami a klasszikus fettuccine mérete. A betehető tésztalap maximális szélessége pedig 140 mm, így lehetőségünk van széles és lédús tésztacsíkokat készíteni, amelyek egyszerűen párosíthatók bármilyen szószhoz vagy feltéthez.

Az ANKARSRUM Assistent tésztanyújtó és vágó fejrész szett segítségével számos ínycsiklandó fogást készíthetünk. Ha szeretnéd felfedezni ezeket az ínycsiklandó recepteket, látogass el weboldalunkra, ahol részletes útmutatókat találsz a tésztakészítéshez és az ezekből készült fogásokhoz. Legyen szó svéd húsgolyóról házi tésztával, vegán lasagnáról vagy csalán pestoval készült tésztákról, a lehetőségek szinte végtelenek!

 

Ha érdekel a sütés-főzés világa, akkor figyeld oldalunkat, ahol nem csak szuper konyhai eszközöket találhatsz, hanem izgalmas cikkeket is olvashatsz!

Hasonló cikkeink a témában:

Isteni spenótos lasagne ricottával

2024. 04. 23.

Tovább olvasom


Tavaszi tekercs kisokos

2024. 04. 16.

Tovább olvasom


Házi ravioli spenóttal és ricottával

2024. 04. 08.

Tovább olvasom


Nincs finomabb a házi készítésű tésztánál

2024. 02. 26.

Tovább olvasom


Házi tészta – szívvel és receptvideóval

2023. 10. 01.

Tovább olvasom



Kapcsolódó termékeink