gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Blog

Gammo történetek: ügyfélszolgálat és zenekar

2024. 03. 11.

Gammo történetek: ügyfélszolgálat és zenekar

Januárban volt 2 éve, hogy a GAMMO csapatába kerültem, mint horvát nyelvű ügyfélszolgálati munkatárs. Már a céghez kerülésem is egy rendhagyó eset volt, mivel önéletrajzom aktualizálása közben ért ismerősöm telefonhívása (aki nem tudott álláskeresési szándékomról), hogy hívjam fel ezt és ezt a telefonszámot, nem bánom meg, jó munkáról és jó csapatról van szó. Nem csalódtam!

A munkafolyamatokba B. József kollégám oktatott be, méghozzá igen alaposan. A Weboldal lefordítása után hamar belejöttem a számlázás menetébe. Megismerkedtem a raktár munkájával is és további feladatokat is kaptam azóta. Véleményem szerint sikerült jó kollegiális viszonyt kialakítanom munkatársaimmal.

A hangulat a GAMMO-ban mindig jó. Néha vannak nehezebb napok, de hát hol nincsenek. Persze a munka és az ügyfelek az elsők, de szívesen meghallgatjuk egymás vidám történeteit és problémáit is. Tudom, hogy mostanában már sajnos elcsépelt kifejezés a “családi hangulat”, de itt nálunk tényleg ez van. Ez leginkább a céges rendezvényeinken domborodik ki, mint például a csapatépítő kirándulások és a már hagyománnyá vált GAMMO kolbásztöltő fesztivál. Sőt, pár kollégával még egy együttest is alapítottunk “B-side” néven, és egy bemutatkozó koncerten fel is léptünk a cég alkalmazottai és családtagjaik előtt. Nem kis sikerrel!

 

Ami az élményeket illeti, egyik kedvenc és megható élményem az volt, mikor egy idősebb hölgy hívott fel Horvátországból és elmondta, hogy ő nem ért az internethez, ezért telefonon adná le rendelését. Mivel ez nálunk nem lehetséges, addig segítettem neki lépésről lépésre, kattintásról kattintásra, míg sikerült elküldenie a rendelést a webáruházunkon keresztül. Meghatódottsággal és örömmel teli hanggal mondta a végén, hogy ez volt élete első internetes megrendelése, és hogy nem hitte volna, hogy erre képes lesz valaha is.

Hasonló cikkeink a témában:

Gammo történetek: az egyszerűbb feladatoktól a nagy felelősségig

2024. 03. 27.

Tovább olvasom


Gammo történetek: a szállítótól a logisztikai vezetőig

2024. 03. 19.

Tovább olvasom


Gammo történetek: a kezdetek

2024. 02. 29.

Tovább olvasom



Kapcsolódó termékeink