gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Blog

Itt a farsang, vár a fánk!

2022. 01. 28.

Itt a farsang, vár a fánk!

Hamarosan kezdetét veszi a fánk szezon, amit mint tudjuk, aki kapja falja. Készüljön bár csöröge, szalagos, vagy klasszikus, netán donuts típusú, egy dolog biztos: profi konyhai eszközökkel mindig könnyebb, tisztább, egyszerűbb és kevésbé fárasztó a munka. Most bemutatjuk a fánksütés eszközeit úgy kis-, mint nagykonyhai felhasználásra hangolva.

1. Dagasztás

Abban egyet kell értenünk, hogy a fánk jó eséllyel dagasztott, kelt tésztából készül. A profik már konyhai robotgéppel dagasztanak, hisz így nem lesz tésztás sem a kezük, sem a konyhapultjuk, így valóban tisztább, higiénikusabb és egyszerűbb a tészta elkészítése. Ha pedig dagasztás, akkor ANKARSRUM robotgép a megoldás. Ebben a videóban, illetve itt és itt is megmutatjuk mozgókép formájában, hogy mi mindent tartalmaz ANKA kezdő készlete, mely később újabb további fejrészekkel, igény és felhasználás szerint tovább bővíthető.

2. Tésztanyújtás

Csörögefánk esetében kiemelkedően fontos, hogy extrán vékonyra legyen nyújtva a tészta. Ehhez is ajánljuk az ANKARSRUM Assistent tésztanyújtó fejrészt. Ez az eszköz valóban egyszerűen és praktikusan oldja meg a tészta megfelelő módon való előkészítését akár a lasagnénak, vagy bármely otthon készített fánknak is. Nézd meg ide kattintva, milyen könnyű vele a munka!

3. Süssed okosan

A fánkokat lehet ugyan sütőben is sütni, de a hagyományos változat bő olajban készül el. Az INNOVAGOODS réz hatású 5 az 1-ben serpenyő szett, amely gáz, elektromos, kerámia, indukciós főzőlapokon egyaránt használható. Ez a multifunkciós serpenyő egyebek mellett edzett üveg fedéllel és fogantyúval ellátott sütőkosárral is rendelkezik, így az elkészült finomságokat sem kell egyesével kihalászni, és a csepegtetés is egyszerűen kivitelezhető. Kattints ide a kisfilmért, melyben bemutatjuk széles körű felhasználási lehetőségeit!

4. Fánksütés nagykonyhai felhasználásra

Raktárkészletről elérhető az álló kivitelben készült GÁZGRILL BGS-1 LO álló lángossütő és fánksütő leeresztő csappal. A mobil felhasználásra alkalmas gázüzemű lángos, fánk és krumplisütő is egyben Acél serpenyővel, valamint leeresztő csappal rendelkezik.Kiválóan használható otthon az erkélyen, a kertben, vagy akár szabadtéri rendezvényeken is. Szerkezete piezzoval, valamint thermoelektromos égésbiztosítóval felszerelt.

5. Töltelék adagolás és díszítés

A lekvár, csoki, krém, vagy máz fel és betöltésére ajánljuk a INNOVAGOODS tészta adagolót, mely folyékony tészta adagolásához is tökléletes segítséget nyújt. Ideális választás sütemények, péksütemények, muffinok, gofri , palacsinta tészta, valamint különböző szószok adagolásához, mely cseppmentesen, kényelmesen és egyformán végezhető. Nézd meg mozgóképes formában itt, hogy milyen praktikus! Kreatív cukrászoknak is jó szívvel ajánljuk!

Koronázd meg Te is a farsang időszakát mennyei fánkokkal, melyek - amennyiben büfét, street food kocsit, vagy éttermet üzemeltetsz- egész évben jól fogynak majd akkor, ha évszakra hangolod őket.


 

 

Hasonló cikkeink a témában:

Zsúrkocsi: Mikor jön jól?

2024. 04. 26.

Tovább olvasom


Farsangi fánk ötletek

2023. 01. 24.

Tovább olvasom


Fahéjas donut típusú fánk

2022. 08. 03.

Tovább olvasom