gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Minek nekem robotgép?

2021. 10. 22.

Minek nekem robotgép?

Sokan nem értik, hogy miért rajonganak annyian a robotgépükért. Ez egészen addig van így, amíg meg nem tapasztalják, milyen szuper dolgokra képes egy ilyen konyhai csoda!

Heti cikkünkben bemutatjuk az ANKARSRUM robotgépet, illetve annak kezdő készletét. A szuper fejrészekkel azonban tovább bővíthető ANKA szuperképességeinek tárháza. Hisz tudod: robotgép nélkül lehet élni, de sokkal jobb vele létezni!

Kattints rá kedvcsináló minifilmünkre!

1. Sokszínű kínálat

A hölgyeknek igenis fontosak a színek és az, hogy leendő segítségük árnyalata passzoljon stílusukhoz, személyiségükhöz, konyhájuk, otthonuk enteriőrjéhez. Mivel az ANKARSRUM robotgép általában nem a szekrény mélyén, hanem sokkal inkább a konyhapulton, a fő helyen szokott lakni, így jól láthatóan beragyogja a teret sokszínű szépsége és az acél nemessége.

2. Hét, azaz 7 év jótállás

A gyártó megbízik terméke tartósságában, így extra hosszú garanciaidővel kínálja Ankát. Bízz meg benne Te is, hidd el, finom süteményekkel, fantaszikus ételekkel, tiszta és könnyed ételkészítéssel hálálja meg.

3. Gazdag alaptartozék kínálat

A kezdő doboz tartalmát itt és itt is megnézheted, de le is írjuk most Neked. Büszkék vagyunk arra, hogy az ANKARSRUM robotgépeket mi forgalmazhatjuk. Az alapkészlet része a 7 literes rozsdamentes acél keverőtál, melyben akár 5 kg tésztát is dagaszthatsz egyszerre!

A 3,5 literes műanyag keverőtál habveréshez, krémkeveréshez ideális, ennek kiegészítője a dupla habverő szár és dupla krémkeverő szár. Szállítunk még hozzá egy krém spatulát, melynek formája az edény falához igazodik

A dagasztó spirálkampó és dagasztó henger a tésztakészítéshez nyújt tiszta, alapos és szakértő segítséget. Szuper kis eszköz még a fém keverőtálhoz való lehúzó, amely megakadályozza, hogy az edény falára tapadjon a tészta. Így nemcsak konyhád marad tiszta, de az edény sem lesz tiszta tészta.

3+1 Bővíthetőség

Ne érd be kevesebbel és válts ki minél több konyhai műveletet robotgépeddel. Többé nem lesz nyűg a húsdarálás, a turmixolás, a reszelés, vagy a citrus préselés! Nézd meg ide kattintva, hogy milyen nagyszerű kiegészítőink vannak.

Ragyogja be a hűs-borongós őszi napokat az ANKARSRUM robotgépek tarka színvilága.

Sokszínű választékunkban Te is megtalálod a konyhádhoz illő darabot.Ismerd meg a robotgépes életet, hiszen ANKA nélkül lehet élni, de sokkal jobb vele sütni-főzni!