gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

"Okos konyhai" kiegészítők

2022. 01. 21.

"Okos konyhai" kiegészítők

Az okostelefonok-, tabletek-, és órák világában az okosság mást jelent. A mi olvasatunkban, a konyhai felhasználás során azonban azokat az eszközöket és kiegészítőket rejti e szó, melyek többfunkciósak, kis helyen elférnek, de mégis praktikusak, vagy pedig egyszerű működésükkel teszik könnyebbé a háziasszonyok és házigazdák életét.

1. ANKARSRUM robotgép és fejrészei

Múlt héten Az ANKARSRUM robotgép 5 titka című cikkünkben már bemutattuk ANKÁT, aki a nemszeretem konyhai feladatok specialistája. Gyúr, dagaszt, reszel, facsar, kever és kavar, segítve a tiszta és kényelmes sütés-főzést. Az alapcsomag gazdag felszereltsége mellett további, igény szerinti fejrészekkel fokozhatóak szuperképességei például húsdaráló, vagy tésztanyújtó kiegészítők beszerzésével.

2. Vákuumcsomagoló

A TAKAJE vákuum csomagoló BORDÓ az elkészült ételek, ételalapanyagok, zöldségek és gyümölcsök szavatossági idejének és frissességének őre. A Ne dobj ki több ételt című írásunkban és elmondtuk, mennyire fontos az, hogy minél kevesebb ételt dobj ki, ezzel is csökkentve ökológiai lábnyomodat. A fenntartható konyha részeként tartósíts okosan, hiszen már azzal is teszel a környezetedért, ha időközönként egy nagybevásárlást eszközölsz a sok kicsi helyett. Ha okosan tartósítod és tartod frissen a megvásárolt élelmiszereket, akkor nem kell folyton az üzletben szaladgálnod. Ezzel nem csak időt, de üzemanyagot is spórolsz!

3. Grill sütőlap és sütőpapír egyben

A nyári grillezések kellékei a szezon végeztével általában elzárva szomorkodnak, várva, hogy újra barbecue-barát időjárás köszöntsön be. Az INNOVAGOODS teflonos grill sütőlapot azonban nem szükséges félretenni, és hónapokig pakolgatni, hiszen míg jó időben a grillen, addig a zord évszakban a konyhában teljesít szolgálatot, mint újrahasznosított sütőpapír. Tepsibe helyezve ugyanis szintén kiválóan használható.

4. Multifunkciós serpenyő

Az teljesen nyilvánvaló, hogy egy egyszerű, mezei serpenyő is afféle kötelező edénye a konyhában, hiszen az ízletes, reggeli fogások mellett szószok, mártások, rántott és sült finomságok is készíthetőek benne. Az INNOVAGOODS réz hatású 5 az 1-ben serpenyő szett a fentieken kívül még pároláshoz, vagy grillezéshez is használható, praktikus sütőkorának segítségével pedig akár sültkrumpli, vagy apróbb húsok-zöldségek sütése is egyszerűen kivitelezhető.

5. Lezárás könnyedén

Amennyiben nem indolkolt a vákuumcsomagoló alkalmazása, akkor nagy segítség a INNOVAGOODS kézi zacskó hegesztő, mely aprócska, de nagyszerű konyhai kellék. Ráadásul még többfunkciós is! Egyfelől kiválóan alkalmas zacskóba csomagolt termékek újbóli lezárására, vagy akár iratok, dokumentumok fóliába való lezárására.
A készülék felső része pengével van ellátva, segítségével könnyen felnyithatod a korábban a lezárt zacskókat. A készülék alján mágnes található, ennek köszönhetően akár a hűtő ajtón is tárolható, így a készülék bármikor elérhető, ráadásul még a fiókban sem foglalja a helyet.

Legyen 2022-ben neked is multifunkciós konyhád, ahol a kevesebb több, az egyszerű nagyszerű és a főzés valóban élményt adó tevékenység!