gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Blog

Streetfood kedvencek

2021. 11. 05.

Streetfood kedvencek

A hűvös idő beköszöntével jöhetnek a street food kedvencek. Mutatjuk, hogy milyen gépekkel és eszközökkel készülnek a gasztrofesztiválok, kitelepülések, vásárok sztárjai!

Top 1. Lángos

A retro klasszikus kelt tészta mára már nemcsak a sima, meg a sajtos tejfölös típussal hódít, hiszen napjainkban olyan trendi feltétekkel is kapható, mint amilyen a lazac, vagy a kaviár. A sós ízek mellett készülhet édes ízvilágban is, de néhány dolog biztos: imádni való, megunhatatlan, az illata pedig utánozhatatlan! Válogass lángos sütőink széles választékából, hisz a medencék mellett a csepegtetők és fogók is elérhetőek raktárkészletünkről.

Top 2. Hot-dog

Ha nem lángost kérnek, akkor hotdogot remélnek. A másik nagy kedvenc, amelyet nagyapáink is ettek, de unokáink is falni fogják. A klasszikus virsli-ketchup, majonéz, vagy mustár kombó mellett mára már a sült, vagy pirított hagymás, sajttal, uborkával, és különféle szószokkal felturbózott változatok is hódítanak. Bízd bátran a fantáziádra magad! A hot dog sütő megvásárlását viszont ne bízd a véletlenre, inkább válaszd a GAMMO Hot dog készítő készüléket és álmodj vele nagyokat. Nagyon nagy hot-dogokat és megfelelő forgalmi adatokat.

Top 3. Gofri

A waffel valódi négy évszakos desszert, ám amíg nyáron a fagyival, illetve friss gyümölcsökkel felturbózott változat dívik, addig a hűs idő beköszöntével már a pudingos, krémes, habos változatokat kérik. A MAXIMA Gofri sütő szív alakú dupla gofrisütő kedves alakja már a kóstolás előtt belopja majd magát vendégeid szívébe.

Top 4. Fánk

Ha a lángos okán készül kelt tészta, kerülhet mennyei fánk is a pultba. A klasszikus lekváros mellett a különféle szórások és mázak színpompás variációi megszínezik az ősz egyre fakóbb színeit és boldogsághormonnal töltik fel vendégeid íz érzékeit! Fánk sütőink választéka széles, válogass bátran. Ha szabadtéri nagy rendezvényen próbálnád ki magad, az automata fánksütő a legjobb választás!

Top 5. Forró italok

A hűvös idő beálltával állj át Te is a melegen fogyasztható italokra. Szerezz be egy profi forrócsoki adagolót. Vagy, szerezd be a GAMMO hőszigetelt italadagoló termoszát, mely 14 literes űrtartalommal rendelkezik. Szigetelt termosz révén akár 6 órán keresztül is egyenletes hőmérsékleten tartja a rábízott italokat. 25 liter űrtartalmú testvére is elérhető raktárkészletről. Tarts benne teát, forralt bort, puncsot, egy dologban biztos lehetsz, bent tartják majd a meleget!

 

Töltsd fel vendégeid energiakészleteit finom, kézben fogyasztaható, ízletes, retro ízvilágú, de új köntösben tálalt finomságokkal!

Hasonló cikkeink a témában:

Svéd kenyérlángoska

2023. 09. 06.

Tovább olvasom


5 meglepő módja a burgonya felhasználásának

2023. 09. 04.

Tovább olvasom


A barbeque nyomában

2023. 06. 26.

Tovább olvasom


Indul a strandszezon: Ideje beszerezni a lángossütőt, a fánksütőt és a palacsintasütőt!

2023. 05. 26.

Tovább olvasom


A tökéletes hamburger titka: a húspogácsa

2023. 05. 11.

Tovább olvasom



Kapcsolódó termékeink