gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

A grillezés elengedhetetlen segítői

2021. 06. 02.

A grillezés elengedhetetlen segítői

Jó időben, rossz időben, süljön az étel a grillen! A szabadban készült falatok különleges ízvilágát, a sütögetés örömét és a barbecue hangulatot is meghozzák grillezéssel kapcsolatos termékeink.
Tudjuk, hogy a sütögetés mára már nem csak a kertes házas övezetek kiváltsága, hiszen számos asztali grill is kapható a piacon. Vannak viszont olyan apró, mégis nélkülözhetetlen kiegészítők, melyekkel még nagyobb élmény a munka!

Grillezés határok nélkül

Ismerd meg IDE kattintva az Innovagoods praktikus összecsukható faszenes grillsütőjét, mely hordozható kivitelben kapható. Ideális választás nyitott térben való grillezésre, családdal, barátokkal teraszon, vagy kertben.
Hajtsd szét a sütőt és helyezd egy sík és hőálló felületre (lehetőleg a földre). Tedd a helyére a parázstálcát, izzítsd be, helyezd fel a grillrácsot és kezdődhet a grillezés teraszon, erkélyen, nyílt térben saját ízlés szerint.

Fűszerezés

Az előkészített ételek fűszerezése elengedhetetlen a megfelelő ízélmény elérése érdekében. Profi fűszerőrlőnk tároló is egyben, így mindig kéznél lesz a 4 leggyakrabban használt fűszered. Helyezd fel a malomfejet a szükséges fűszertárolóra, állítsd be az őrlés finomságát és fűszerezz kedved szerint.  Ezt a szuper eszközt elsősorban darabos só, valamint szemes fűszerbors őrléséhez ajánljuk, de a másik két tároló egyéb fűszerekkel is megtölthető. Nézd meg itt, hogy hogyan működik!

Friss zöldségek könnyedén

De mi van akkor, ha a grillpartihoz friss zöldségeket is szeretnél kínálni? Itt jön képbe az Innovagoods zöldségszeletelő mandolinja, amely minden zöldségvágási feladatot könnyedén megold. Kompakt kivitelben, 7 különböző funkcióval rendelkezik, beleértve a kockázást, hasábolást, szeletelést és julienne vágást, így amíg sül a hús, gyorsan összedobhatsz egy frissítő zöldségsalátát is.

Szomjoltás és felfrissülés

A legnagyobb öröm, ha hideg a söröm! Ehhez melegen ajánljuk, hogy profin kínáld vendégeidnek a hűs nedűt. Az Innovagoods italadagoló, hordozható és asztali kivitelben készült, így reggeliztető helyek, svédasztalos éttermek, party szervizek, vagy akár családi rendezvények, kerti ünnepségek tökéletes kelléke. A tartály közepébe zárt jégtároló helyezhető, így a sört, limonádét, egyéb  italt folyamatosan hűtve tudja tárolni, adagolni. Ismerd meg jobban ebben a videóban!

 

Ha megjött a kedved a grillezéshez, ne habozz! Látogass el weboldalunkra, és szerezd be az összes szükséges kelléket egy tökéletes grillpartyhoz!


Kapcsolódó termékeink