gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Blog

A grillezés elengedhetetlen segítői

2021. 06. 02.

A grillezés elengedhetetlen segítői

Jó időben, rossz időben, süljön az étel a grillen! A szabadban készült falatok különleges ízvilágát, a sütögetés örömét és a barbecue hangulatot is meghozzák grillezéssel kapcsolatos termékeink.
Tudjuk, hogy a sütögetés mára már nem csak a kertes házas övezetek kiváltsága, hiszen számos asztali grill is kapható a piacon. Vannak viszont olyan apró, mégis nélkülözhetetlen kiegészítők, melyekkel még nagyobb élmény a munka!

Grillezés határok nélkül

Ismerd meg IDE kattintva az Innovagoods praktikus összecsukható faszenes grillsütőjét, mely hordozható kivitelben kapható. Ideális választás nyitott térben való grillezésre, családdal, barátokkal teraszon, vagy kertben.
Hajtsd szét a sütőt és helyezd egy sík és hőálló felületre (lehetőleg a földre). Tedd a helyére a parázstálcát, izzítsd be, helyezd fel a grillrácsot és kezdődhet a grillezés teraszon, erkélyen, nyílt térben saját ízlés szerint.

Fűszerezés

Az előkészített ételek fűszerezése elengedhetetlen a megfelelő ízélmény elérése érdekében. Profi fűszerőrlőnk tároló is egyben, így mindig kéznél lesz a 4 leggyakrabban használt fűszered. Helyezd fel a malomfejet a szükséges fűszertárolóra, állítsd be az őrlés finomságát és fűszerezz kedved szerint.  Ezt a szuper eszközt elsősorban darabos só, valamint szemes fűszerbors őrléséhez ajánljuk, de a másik két tároló egyéb fűszerekkel is megtölthető. Nézd meg itt, hogy hogyan működik!

Friss zöldségek könnyedén

De mi van akkor, ha a grillpartihoz friss zöldségeket is szeretnél kínálni? Itt jön képbe az Innovagoods zöldségszeletelő mandolinja, amely minden zöldségvágási feladatot könnyedén megold. Kompakt kivitelben, 7 különböző funkcióval rendelkezik, beleértve a kockázást, hasábolást, szeletelést és julienne vágást, így amíg sül a hús, gyorsan összedobhatsz egy frissítő zöldségsalátát is.

Szomjoltás és felfrissülés

A legnagyobb öröm, ha hideg a söröm! Ehhez melegen ajánljuk, hogy profin kínáld vendégeidnek a hűs nedűt. Az Innovagoods italadagoló, hordozható és asztali kivitelben készült, így reggeliztető helyek, svédasztalos éttermek, party szervizek, vagy akár családi rendezvények, kerti ünnepségek tökéletes kelléke. A tartály közepébe zárt jégtároló helyezhető, így a sört, limonádét, egyéb  italt folyamatosan hűtve tudja tárolni, adagolni. Ismerd meg jobban ebben a videóban!

 

Ha megjött a kedved a grillezéshez, ne habozz! Látogass el weboldalunkra, és szerezd be az összes szükséges kelléket egy tökéletes grillpartyhoz!

Hasonló cikkeink a témában:

5 meglepő módja a burgonya felhasználásának

2023. 09. 04.

Tovább olvasom


A barbeque nyomában

2023. 06. 26.

Tovább olvasom


Tavaszi grillezés kisokos

2023. 03. 29.

Tovább olvasom


Tavaszi grillezés

2023. 01. 30.

Tovább olvasom


Streetfood kedvencek

2021. 11. 05.

Tovább olvasom



Kapcsolódó termékeink