gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Blog

Az isteni palacsinták titka: palacsintasütő gépek

2023. 07. 31.

Az isteni palacsinták titka: palacsintasütő gépek

A mennyei palacsinta

Minden anyukának, minden nagymamának megvan a saját palacsinta receptje. Minden családban más arányban kerül a palacsinta tésztájába liszt, tojás, só, cukor, valamint tej vagy szódavíz. És még csak azt sem lehet mondani, hogy az egyik recept jobb vagy rosszabb lenne, mint a másik. Mindegyiknek megvan az a sajátos és egyedi karaktere, ami utánozhatatlanná és ínycsiklandozóvá teszi.

Nem véletlen az sem, hogy a palacsinta az egész világot meghódította. És ebből fakad, hogy ahogy minden családnak, úgy minden országnak is megvan a saját változata a palacsintára.

 

A palacsinta ezernyi változata

Klasszikusan, ahogy mi magyarok ismerjük, a palacsinta folyékony tésztából készül, és mindkét oldalát megsütjük. Arról azonban már itthon is megoszlanak a vélemények, hogy milyen vastag legyen a megsütött tészta, és bár a többség az édes változatokra esküszik, a sós variáns is igen elterjedt. A fentebb említett összetevők aszerint is változnak, és egészülnek ki más összetevőkkel, hogy melyik országban járunk.

És persze a töltelék is ezerféle lehet (már ha kerül bele töltelék, mert nem ritka az sem, hogy önmagában, esetleg köretként fogyasztják). A lekváros, a túrós és a kakaós palacsintát alighanem mindenki ismeri, de a lista még nagyon sokáig folytatható, ezer és ezer finom töltelék kerülhet a tésztába. Sőt, még tálalás tekintetében is több iskolát ismerünk: van, aki feltekeri, más meghajtja a palacsintát, és bizonyára vannak ezek mellett még más megoldások is.

 

Palacsintasütő gépek

Az isteni palacsinta titka nem csak a receptben rejlik. Az összetevők változhatnak, a palacsinta mégis mindenhol mennyei. A kulcs talán inkább az, hogy a palacsinta általában szeretettel készül, hiszen aki palacsintát készít, szinte biztos lehet benne, hogy örömet fog szerezni vele.

Ez azonban nem lenne elég, ha az elkészítése macerás, körülményes, bosszúságokkal teli lenne. Pontosan ezt tudod elkerülni, ha profi palacsintasütő gépeket használsz, amelyekkel gyerekjáték lesz kisütni őket!

 

GAMMO elektromos palacsintasütő

A GAMMO elektromos palacsintasütő (a termék részletes leírásáért kattints ide) 40 cm-es átmérőjű, igazi profi eszköz. Erős és megbízható, speciális tapadásmentes sütőfelülettel, amely egyenletes hőelosztást biztosít, és könnyen tisztítható.

Tartozik hozzá egy palacsintatészta egyengető spatula is, és érdemes hozzá beszerezni adagoló tölcsért is, amivel még precízebb és gördülékenyebb lehet a munka.

Ha pedig még gyorsabban és hatékonyabban szeretnél dolgozni, hogy időben elkészüljön az összes palacsinta, akkor válaszd a dupla változatot, amelyen 2 külön szabályozható sütőlapon egyszerre két palacsintát is süthetsz: csak kattints ide, és már látod is a GAMMO dupla elektromos palacsintasütőt!

 

LA FELSINEA Crepes LS elektromos palacsintasütő

Ha fontos a gyors és hatékony munkavégzés, mert például büfét, kávézót, éttermet üzemeltetsz, ahol minden percben kér valaki palacsintát, akkor a LA FELSINEA Crepes LS elektromos palacsintasütő jó szolgálatot tehet számodra!

A kompakt készülék kis helyen is elfér, és rendkívül könnyen használható a praktikus kialakításnak köszönhetően. Nem kérdés, hogy szükséged van rá, ha gyorsan akarsz kifogástalan minőségű és finom palacsintákat sütni.

 

SAMMIC CG-140 gázüzemű palacsintasütő

Ha pedig inkább gázüzemű palacsintasütőt keresel, akkor a SAMMIC CG-140 gázüzemű palacsintasütőre vess néhány pillantást ide kattintva!

A PB palackos gázzal üzemeltethető palacsintasütő minden olyan jó tulajdonsággal rendelkezik, amellyel a társai is. Gyorsan készíthető vele nagy mennyiségű palacsinta, és rendkívül könnyű tisztán tartani.

Dupla változatával, a SAMMIC CG-240 dupla gázüzemű palacsintasütővel pedig még tovább fokozható a hatékonyság.

 

Reméljük, meghoztuk a kedved egy jó palacsintázáshoz! Akár a családod, rokonaid, barátaid, akár vendéglátóként a vendégeid szeretnéd megkínálni isteni palacsintákkal, jól fog jönni valamelyik palacsintasütő gép! Csak kattints ide, és már ki is választhatod közülük a neked tetszőt!

Hasonló cikkeink a témában:

Mit fognak enni 100 év múlva az emberek?

2024. 04. 19.

Tovább olvasom


Ünnepi falatok: húsvéti csokitorta recept

2024. 03. 21.

Tovább olvasom


A nápolyi pizza titka

2024. 03. 11.

Tovább olvasom


Gluténmentes diótorta, fügekoronával és receptvideóval

2024. 02. 26.

Tovább olvasom


Hogyan spórolj időt a konyhában?

2024. 02. 20.

Tovább olvasom



Kapcsolódó termékeink