gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Blog

Hamburger húspogácsa, Ankarsrum robotgéppel

2023. 04. 21.

Hamburger húspogácsa, Ankarsrum robotgéppel

Ankarsrum robotgépeddel a barbecue party minden szükséges hozzávalója elkészíthető és előkészíthető. Daráld le vele a húst, dagaszd be a burger bucikat, a mártásokat és szószokat pedig készítsd el a turmix fejrész segítségével. Most megmutatjuk, milyen könnyedén készíthető el a klasszikus hamburger húspogácsa.

Hozzávalók:

500 gramm marhahús (vagy fele-fele arányban marhahús és csirkemell)

Fekete bors

1/2 fej hagyma (elhagyható)

Házi hamburger húspogácsa, lépésről-lépésre:

Nézd meg a receptvideót, ide kattintva!

Szereld össze ANKARSRUM robotgépedet a húsdarálóval. Használd a 4,5 mm-es tárcsát.

A húst vágd fel csíkokra.

Indítsd el robotgépedet alacsony sebességgel.

Tedd a húst és a 1/2 hagymát a gépbe, majd daráld le őket.

Gyúrd össze a húsmasszát és ízesítsd sóval, borssal.

A formázáshoz pedig használhatsz kézi húspogácsa formázót. Ha igazán gourmé vagy, ezzel a formázó szettel: egyforma bucikat, passzoló húspogácsákat és egyforma burgonya hasábokat készíthetsz.

Anka tipp:

Darálthúsból számos egyéb finomság is készülhet, gondolj csak a bolognai spagettire, a fasírtra, vagy akár a svéd húsgolyókra.

 

Hasonló cikkeink a témában:

A tökéletes hamburger titka: a húspogácsa

2023. 05. 11.

Tovább olvasom


Burger buci, a hamburgerzsemle Ankarsrum robotgéppel, receptvideóval

2023. 04. 21.

Tovább olvasom


Streetfood és fesztiválkaják: az utóbbi idők trendjei

2022. 05. 18.

Tovább olvasom


Streetfood kedvencek

2021. 11. 05.

Tovább olvasom


Mire jó a foodporn, és hogyan hódította meg a világot?

2018. 04. 26.

Tovább olvasom