Hamburger húspogácsa, Ankarsrum robotgéppel
2023. 04. 21.
Ankarsrum robotgépeddel a barbecue party minden szükséges hozzávalója elkészíthető és előkészíthető. Daráld le vele a húst, dagaszd be a burger bucikat, a mártásokat és szószokat pedig készítsd el a turmix fejrész segítségével. Most megmutatjuk, milyen könnyedén készíthető el a klasszikus hamburger húspogácsa.
Hozzávalók:
500 gramm marhahús (vagy fele-fele arányban marhahús és csirkemell)
Só
Fekete bors
1/2 fej hagyma (elhagyható)
Házi hamburger húspogácsa, lépésről-lépésre:
Nézd meg a receptvideót, ide kattintva!
Szereld össze ANKARSRUM robotgépedet a húsdarálóval. Használd a 4,5 mm-es tárcsát.
A húst vágd fel csíkokra.
Indítsd el robotgépedet alacsony sebességgel.
Tedd a húst és a 1/2 hagymát a gépbe, majd daráld le őket.
Gyúrd össze a húsmasszát és ízesítsd sóval, borssal.
A formázáshoz pedig használhatsz kézi húspogácsa formázót. Ha igazán gourmé vagy, ezzel a formázó szettel: egyforma bucikat, passzoló húspogácsákat és egyforma burgonya hasábokat készíthetsz.