gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Blog

Kötelező eszközök profi és hobbi cukrászoknak

2023. 04. 27.

Kötelező eszközök profi és hobbi cukrászoknak

1. Robotgép

Nehéz szavakba önteni, mennyire megkönnyíti a dolgod egy konyhai robotgép. Profi cukrászoknak kötelező, hobbi cukrászoknak pedig erősen ajánlott beszerezni egyet!

Az általunk forgalmazott Ankarsrum Assistent konyhai robotgépek könnyen kezelhetők, és szinte megszámlálhatatlan funkcióval rendelkeznek. Olyan sok feladatot fogsz tudni játszi könnyedséggel ellátni velük, hogy a végén még gyerekjátéknak fogod érezni a sütőgetést. Élvezd a fokozatmentesen állítható sebesség, a folyamatos használat, vagy épp az időzítő minden előnyét.

A gyúró henger segítségével pillanatok alatt elkészítheted például vajas sütemények tésztáját. A habverő ernyőnek nagy hasznát tudod venni többek között piskóta készítés vagy palacsinta készítés során. És értelemszerűen külön dagasztógépre se lesz szükséged!

És akkor a gabonaőrlő és mákdaráló fejrészről még nem is beszéltünk!

 

2. Tepsik és edények

Értelemszerűen cukrászként (még ha csak hobbiként is sütögetsz) szükséged lesz jó minőségű edényekre és tepsikre.

Jó minőségű tepsikben fogod tudni a tésztákat megsütni úgy a sütőben, hogy nem égnek meg, és nem is maradnak nyersek. Jó, ha van kerek és téglalap alakú tepsid is, valamint pite-, muffin- és kuglóf-sütőformád is.

Az edényekben vagy a keverőtálakban pedig az alapanyagok keverését, előkészítését végezheted. Pudingos süteményhez például jól jöhet egy olyan lábas, amiben ügyesen meg tudod főzni a pudingot.

Egy  szó, mint száz: tepsik és edények nélkül nem fogsz boldogulni sütögetés közben. A sütemények és desszertek készítése magától értetődően megkívánja ezeket a konyhai eszközöket is.

Nézz szét kínálatunkban ahol számtalan különböző edény és tepsi közül választhatod ki a neked tetszőket!

 

3. Cukrász kellékek

Számtalan további cukrász kellék van még, amelyek nem hiányozhatnak egy cukrász konyhájából sem! Ezek azok az eszközök, amelyek szinte észrevétlenül, mégis hatalmas mértékben megkönnyítik a munkát.

Ilyenek például azok a konyhai fogók, amelyek segítségével precízen fogod tudni tálalni a süteményeket.

De említhetjük a porcukorszórót, a habzsákot vagy a szitát is. De könnyen lehet, hogy egy keksznyomó pisztoly és egy adagoló tölcsér is jól fog jönni!

 

4. Hűtőszekrény és fagyasztószekrény

Számos süti hidegen az igazi, és persze sok olyan is van, amit csak hűtve szabad tárolni. Úgyhogy igazán magától értetődő, hogy hűtőszekrényre és akár fagyasztószekrényre is szükséged lesz. 

Nálunk a legjobbakat találod! Csak kattints ide, és nézz szét köztük! Egész biztos, hogy megtalálod köztük azt, amelyik a legideálisabb választás számodra!

 

5. A többi „extra”

Ha profi vagy (de legalábbis kezdesz elmozdulni az amatőr vagy a hobbi szint felől a félprofi irányába), akkor megengedhetsz magadnak egy-két extrásabb, speciálisabb eszközt is.

Mit szólnál, például, egy gőzgombóc párolóhoz? Egy ilyen berendezés kiválóan alkalmas gőzgombóc, knédli és (akár párolt zöldségek) készítésére és melegen tartására is. Rövid felfűtési idő jellemzi, és kitűnő hőszigetelés, így gond nélkül és kényelmesen használhatod.

De ha gőzgombóc párolót nem is, egy gofrisütőt érdemes minél előbb beszerezned! Valószínűleg nem fog tiltakozni ellene a családod, hiszen isteni gofrit fogsz nekik készíteni vele!

 

Ha tetszett a bejegyzés, látogass el Facebook-oldalunkra is, és nyomj egy lájkot, hogy ne maradj le egyetlen újdonságról sem!

És járj nyitott szemmel az akciós termékek között is, könnyen lehet, hogy az eredeti ár töredékéért juthatsz hozzá egy profi eszközhöz!

Hasonló cikkeink a témában:

Ünnepi falatok: húsvéti csokitorta recept

2024. 03. 21.

Tovább olvasom


A nápolyi pizza titka

2024. 03. 11.

Tovább olvasom


Gluténmentes diótorta, fügekoronával és receptvideóval

2024. 02. 26.

Tovább olvasom


Hogyan spórolj időt a konyhában?

2024. 02. 20.

Tovább olvasom


3 gyors és egyszerű recept

2024. 02. 07.

Tovább olvasom



Kapcsolódó termékeink