Disznótoros örömök
2022. 02. 04.
Ha év eleje, akkor kezdetét veszi a hagyományos disznóvágás. Noha sokan már karácsony előtt leölik a jószágot, sokan azonban ezzel megvárják a februárt, melynek elején éri el csúcspontját ez az esemény.
Ha pedig disznótoros lakoma készül, akkor ahhoz bizony profi eszközökre is szükség van. Olyan kellékekre, melyekkel könnyen megy a munka, hogy minél előbb fel legyen dolgozva minden. Heti cikkünkben most bemutatunk 3+1 terméket, amelyek feltétlenül ajánlunk!
1. Többet éllel
A disznóvágás igazi népünnepély, illetve számos régióban turisztikai program is egyben. Nem szabad elrontani a mókát azzal, hogy a kések nem profik. A tompa vágóeszközök életlen réme nem kísérti többé azt, aki az INNOVAGOODS 7 részes késkészlettel dolgozik. A többfunkciós késkészlet profi tárolóban érkezik, így a készlet darabjai egy helyen tárolhatók.
2. Húsdarálás robotgéppel
A mai modern technológia már lehetővé teszi azt is, hogy a robotgép alkalmas legyen az olyan konyhai feladatok elvégzésére, mint amilyen a húsdarálás. Az ANKARSRUM Assistent robotgép valódi segítség a konyhában, hiszen húsdaráló fejrésze segítségével tisztán és egyszerűen lehet előkészíteni a húsokat, további felhasználásra.
3. A húsmassza mixe
A MAXIMA 20 literes kézi hús mixer ideális hurka, kolbász és más töltelékáru készítésére. A dugattyú oldalirányba elfordítható, így a henger könnyen utántölthető és tisztítható. Olyan vendéglátóhelyek figyelmébe is ajánljuk, akik napi szinten töltenek hurkát, kolbászt, fehér kolbászt, májas hurkát, vagy véres hurkát.
+1. Töltsük meg a hurkát-kolbászt
MAXIMA hurka-kolbász töltő 10 literes űrtartalommal rendelkezik. Teljes egészében rozsdamentes acélból készült, így tökéletesen megfelel a szigorú nemzetközi higiéniai szabályoknak. Szolid megjelenésű, könnyen kezelhető és tisztítható készülék. A rozsdamentes talapzatra 4 darab gumitalp rögzíthető, ezáltal nagyon stabilan áll, így téve lehetővé a profi és biztonságos munkát.
Válogass webáruházunk termékei közül erre a linkre kattintva és találd meg a megfelelő eszközt kínűlatunkban, hiszen húsos örömök megélése az előkészítésénél kezdődik!