gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Régi kedvenc új köntösben, hódít a buborékgofri!

2019. 07. 16.

Régi kedvenc új köntösben, hódít a buborékgofri!

Nézz a varázslatos vonalvezetés mögé és lásd meg a lehetőséget ebben a kreatív finomságban!

A retro kedvenc trendi, új formát és alakot kapott, ezzel újra tarolt, maga mögé utasítva klasszikus testvérét, valamint közeli rokonát, a palacsintát is.

Áramvonalas alakja és különleges felszíni kialakítása azonnali kóstolásra csábít, ízesítési és díszítési lehetőségeidnek csak a fantáziád szabhat határt.

Az alaprecept egyszerű, erről írtunk már korábban, ebben a cikkben.

Öntetet, szószt, habot, de pudingot is elbír, friss gyümölcsökkel, de akár sós változatban is hódít. Bizony, jól olvasod, ez egy tipp, hogy még többet kihozz ebből a nem csak édességből, melyet akár előételként, sós uzsonnaként, vagy snack, esetleg brunch fogásként is tálalhatsz.

Nagyszerű és kreatívan kialakítható fogásokat készíthetsz vele, ezzel egyediesítve és megkülönböztethetővé téve éttermed, strandbüféd, vagy bárod kínálatát.

A MAXIMA buborékos gofri sütő robusztus készülék rozsdamentes acélból készült és nagy teljesítményű fűtőbetéttel van felszerelve. Gyors felfűtés és melegen tartás, két fontos tulajdonság ötvözete, egy készülékben.

Egyszerre 1 db. buborékos gofri, azaz Bubble Waffle készíthető vele, hőmérséklete állítható, öntöttvas sütőfelülete letapadás elleni bevonattal rendelkezik. Rozsamentes acél szerkezete stabil, felülete könnyen tisztítható.

Vigyázz, mert egy nem elég belőle, rendeld meg, míg elérhető a nyár konyhai sláger terméke!