gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Variációk egy témára – a gofri

2022. 02. 18.

Variációk egy témára – a gofri

A gofri elődjét már az ókori görögök is sütötték, európai gyökerei vitathatatlanok, ahogyan az is, hogy igazi négyévszakos csemege.

Érdemes tehát beruházni gofrisütőre akkor is, ha szezonális ételárusítással foglalkozol, de abban az esetben is, ha egész évben nyitva tartasz. Most mutatunk gofrisütő variációkat, melyek valóban igazi vendégcsalogató illat mágnesek.

A klasszikus belga

A HORECATECH Gofrisütő hagyományos Öntöttvas sütőlapokkal rendelkező, energiatakarékos készülék, melyet ipari felhasználásra ajánlunk. Hagyományos belga gofrit lehet vele készíteni. Rozsdamentes acél borítással és hőszigetelt fogantyúval rendelkezik. Könnyen tisztítható, elsősorban éttermeknek, kávézóknak ajánljuk!

A dupla

Gondolkozz nagyban és süssél egyszerre akár 4 waffelt a MAXIMA Gofri sütő klasszikus dupla segítségével. A gyors kiszolgálás a vendéglátás egyik alapja, de hidd el, ebben a robusztus rozsdamentes acélból készült, letapadás mentes bevonattal ellátott, nagy teljesítményű fűtőbetéttel, gyors felfűtéssel rendelkező készülékben nem fogsz csalódni!

A szív alakú

Vendégeid szívét biztosan megdobogtatja majd, ha szív alakú gofrit kapnak. Az édes csoda a MAXIMA Gofri sütő szív alakú dupla segítségével készül el, melynek szimpla testvére is elérhető kínálatunkban. Mindkét termék hőmérséklete állítható és nagy teljesítményű fűtőbetét biztosítja a gyors felfűtést és melegen tartást. Az öntöttvas sütőfelület letapadásmentes bevonatát rozsdamentes acélszerkezet öleli körbe.

A buborékos

A Bubble Waffel a nyári strandok és fesztiválok sztárja! A MAXIMA buborékos gofri sütő garantáltan becsalja majd a Vendégeket, akiknek mennyei csemegét készíthetsz ezzel a profi felhasználásra alkalmas, buborékos gofri sütőformával, nagy teljesítményű fűtőbetéttel és időzítővel is rendelkező készülékkel. Ismerd meg jobban, ebből a videóból!

A Corn dog

Bizony, nem hot, hanem corn! A MAXIMA 3+3 Gofrisütő - Hot Dog és Corn Dog formájú csemegét készít. Szintén tökéletes választás street food fesztiválokra, bulikra, strandokra, hisz különleges formáját nemcsak a fiatalok imádják. A pálcikás gofrisütő hot dog formájú öntöttvas sütőlapokkal felszerelt. A széles sütőformának köszönhetően egyszerre akár 6 db pálcikás gofri készíthető vele. Nézd meg ebben a videóban, hogy milyen remekül működik!

 

Ne feledd, az illatmarketingben is csodás gofri mennyei aromája igazi Vendégmágnes. Válogass bátran kínálatunkból és kínálj egyszerre akár több féle waffelt, vásárlóid nagy örömére!