gammo

kitchen & more

Ügyfélszolgálat: 06-70-603-9099
Nyitva tartás: 08:00-16:00 (H-P)

Blog

Szeretnéd, ha reggelente frissen sült gofri illata töltené be a konyhát?

2019. 03. 22.

Szeretnéd, ha reggelente frissen sült gofri illata töltené be a konyhát?

A gofri, ahogy arról legutóbb is írtunk, meghódította az egész világot. Ma már bárki pillanatok alatt elkészítheti a saját konyhájában - hála a jobbnál jobb gofrisütőknek. Ezek közül ezúttal egy prémium terméket mutatunk be: a Maxima szív alakú gofrisütőjét.
Ez a remek szerkezet nagy teljesítménnyel és magas minőségben készíti el a gofrit - szinte helyettünk. A gép rendkívül kompakt, gyakorlatilag egyetlen egységből áll, amit hiperkönnyű installálni: kivesszük a dobozából, felállítjük, csatlakoztatjuk hozzá a sütőlap emelgetéséhez szükséges nyelet, és máris használatra kész!
 
A Maxima talán legnagyobb erénye, hogy könnyű vele finomhangolni a sütési folyamatot, és nehéz vele odaégetni a gofrit. De hogyan is működik? Az alábbi videóban bemutatjuk:
 
 
Szóval láthatóan nagyon könnyű kezelni, állítható rajta a hőmérséklet, illetve egy időzítő is segít bennünket, hogy a megfelelő időben vegyük ki a gofrinkat. Így ha például mást is főzünk/sütünk közben célszerű alacsonyabb hőfokra állítani, ha viszont az egész családnak vagy egy nagyobb társaságnak készítjük, érdemes magasabb sebességre kapcsolni. A szerkezet nagyon hatékony, miután bemelegedett, akár 1,5 percenként is képes kilökni magából egy kész gofrit, így pár perc alatt jól tudunk vele lakatni egy egész hadsereget.
Holnap pedig megmutatjuk, mi volt az a mennyei gofrirecept, amit a Maxima tesztelésekor sikerült kikísérleteznünk.
 
Ha a fentiek alapján kedvet kaptál egy ilyen Maxima sütőhöz, jó hírünk van: március 25-e hétfő a gofri világnapja, és ebből az alkalomból ingyenes házhozszállítással rendelheted meg a gofrisütőnket! Ezt nem érdemes kihagyni!
 

Hasonló cikkeink a témában:

Mit fognak enni 100 év múlva az emberek?

2024. 04. 19.

Tovább olvasom


Ünnepi falatok: húsvéti csokitorta recept

2024. 03. 21.

Tovább olvasom


A nápolyi pizza titka

2024. 03. 11.

Tovább olvasom


Gluténmentes diótorta, fügekoronával és receptvideóval

2024. 02. 26.

Tovább olvasom


Hogyan spórolj időt a konyhában?

2024. 02. 20.

Tovább olvasom



Kapcsolódó termékeink